Příspěvky uživatele - 216.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Písková fitrace?, 20.7.2009 Obsahuje fotku
Doporučuju objem nádoby = 5% objemu nádrže. Voda protéká pískem nejdřív zcela volně. Písek se pomalu zanáší a voda protéká postupně výš a výš, až nakonec hladina vody v první komoře dosahuje výšky písku v druhé komoře. Až začne voda zcela přetékat... celý příspěvek >
Písková fitrace?, 20.7.2009
Asi se bavíme o koze a o voze. Mám na mysli tříkomorový filtr, kde je hlavním filtračním médiem písek. Ten se musí jednou za čas proprat (váže nečistoty na povrch), nebo vyměnit. A to je náročné na čas a vodu=trochu piplačka. Taky voda musí protékat... celý příspěvek >
Řasy v jezírku, 20.7.2009
Trošku z jiného soudku. Přímo ve vodě mám rostlinu Elodea densa becher (doufám, že to mám správně) a mám strach, že použitím chemie, uhlí, skalice atd zlikviduji i tuto. Nemáte někdo zkušenosti s přípravky na řasu a jejich účinky na rostliny pod... celý příspěvek >
Jezirko - vhodna filtrace atd, 20.7.2009
Věttší... hlubší...pořádně→Až vás to chytne, budete špekulovat jak to zvětšit.
Písková fitrace?, 20.7.2009
Pískovou filtraci využívám u jezírka už druhým rokem a jsem s ní velmi spokojen. Princip je ale jiný než u bazénu. Stačí čistit 2x za rok, ale čištění je poměrně náročné. Pokud máte zájem pošlu schémátko.
Brouk v jezírku, 3.2.2009
Mám to u jezírka taky. Za deště to vylézá na kameny a polovina se otáčí ve vzduchu. Jsou toho mraky. Myslel jsem, že jsou to nějaké hlístice-či co. Když tak mě opravte... Pavel T.
Jak s karasy v zimě?, 4.12.2008
Provedl jsem to úplně stejně jenom s rozdílem, že kromě karasů mám ve sklepě i kojáky.  Místo vany jsem použil barel na vodu 700l, říznutý ve 2/3. Zakrytí jsou sítí co se používá pod venkovní omítky-stojí pakatel. Přisvěcuju 5h denně malou... celý příspěvek >
krmit, nebo nekrmit?, 10.11.2008
Mám na zahradě malé jezírko, které přes zimu vymrzá. Prvním rokem mám koi kapry, které jsem na zimu umístil do nádrže ve sklepě. Vzduchování jede nonstop, světlo mají 5h denně. Jenom nevím, jestli bych neměl i krmit, protože teplota je stabilních 12... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika