Příspěvky uživatele - 106.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jovan, 17.2.2009
Dobrý den. mužu ted na jaře nasadit česnek odrudy jovan? moc děkuji za odpověd.
slepičí hnuj, 16.2.2009
Dobrý den. chtěl jsem se zeptat jestli je možné hnojit slepičím hnojem v sadě a jestli to snese i česnek.předem děkuji.
Česnek, 16.2.2009
Dobrý den. Mám koupenou sadbu česneku benatčan a chci jí ted namořit sulkou. některé stroužky mi však pouští kořínky mám strach abych je nezpálil .prosím o radu co stím.předem moc děkuji.
williams, 10.2.2009
Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat. Hrušeň WILLIAMS aWILLIAMSOVA ČÁSLAVKA asi není ta samá odruda? Prosím nemá někdo foto plodu williams. Předem moc děkuji.
nemažete klepeto, 5.2.2009
Tady je asi problém v maximalni davce nafty. Do cejchované odměrné nádoby odměříme sto vstřikú, tu dávku si ted nepamatuji, je v příručce popř. uveřejním.Šteluje se to šroubem pod nálevkou oleje pod kryty řemenú.Olejový filtr samozřejmě měnit a sítko... celý příspěvek >
nemažete klepeto, 5.2.2009
Nemazete klepeto - na filtr se vykaslete ten je v poradku a na mazani nema defakto vliv.Teda - pokud je zasrany nebo ucpana trubka zustavaji sracky v predni skrini a to je problem - zacpany mazaci lis. Ten je potreba vyndat skrin vyplachnout lis... celý příspěvek >
Fíkovník, 16.1.2009
Zdravím všechny pěstitele fíkovníků. Mám fíkovník jeden druh 15 let. Pěstuji ho v nadmořské výšce 200m.n.m. Jižně od Brna. Jeden mám cca osmiletý - keř 5m dovýšky i šířky. 3 roky nebyl v zimě zabalen a v pohodě. tedka bylo -18 tak uvidíme v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika