|
Jovan, 17.2.2009 Dobrý den. mužu ted na jaře nasadit česnek odrudy jovan? moc děkuji za odpověd. |
 |
slepičí hnuj, 16.2.2009 Dobrý den. chtěl jsem se zeptat jestli je možné hnojit slepičím hnojem v sadě a jestli to snese i česnek.předem děkuji. |
 |
|
 |
Česnek, 16.2.2009 Dobrý den. Mám koupenou sadbu česneku benatčan a chci jí ted namořit sulkou. některé stroužky mi však pouští kořínky mám strach abych je nezpálil .prosím o radu co stím.předem moc děkuji. |
 |
williams, 10.2.2009 Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat. Hrušeň WILLIAMS aWILLIAMSOVA ČÁSLAVKA asi není ta samá odruda? Prosím nemá někdo foto plodu williams. Předem moc děkuji. |
 |
nemažete klepeto, 5.2.2009 Tady je asi problém v maximalni davce nafty. Do cejchované odměrné nádoby odměříme sto vstřikú, tu dávku si ted nepamatuji, je v příručce popř. uveřejním.Šteluje se to šroubem pod nálevkou oleje pod kryty řemenú.Olejový filtr samozřejmě měnit a sítko... celý příspěvek > |
 |
nemažete klepeto, 5.2.2009 Nemazete klepeto - na filtr se vykaslete ten je v poradku a na mazani nema defakto vliv.Teda - pokud je zasrany nebo ucpana trubka zustavaji sracky v predni skrini a to je problem - zacpany mazaci lis. Ten je potreba vyndat skrin vyplachnout lis... celý příspěvek > |
 |
Fíkovník, 16.1.2009 Zdravím všechny pěstitele fíkovníků. Mám fíkovník jeden druh 15 let. Pěstuji ho v nadmořské výšce 200m.n.m. Jižně od Brna. Jeden mám cca osmiletý - keř 5m dovýšky i šířky. 3 roky nebyl v zimě zabalen a v pohodě. tedka bylo -18 tak uvidíme v... celý příspěvek > |
 |