Příspěvky uživatele - 174.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Něco s paprikama?, 11.8.2009
Jinak než bez nějakého přípravku to neošetřím? :-/
Něco s paprikama?, 9.8.2009
Dá se to vyřešit nějak nechemicky? Abych nemusel kupovat opět nějaké chemikálie? Mám tu akorát mospilan, případně kurikol..
Něco s paprikama?, 8.8.2009 Obsahuje fotku
Zdravím. Celou dobu se mým paprikám daří dobře, vyléčil jsem je i od mšic, kterých tam bylo opravdu hodně. Ale teď mi začínají okraje listů hnědnout a listy trošku žlutnou. Je to nějaká choroba nebo normální jev? Příkládám fotky. Díky všem za rady.
Jaké odrůdy citrusů?, 7.8.2009
Ty mé odrůdy, které mám zasazené jsou dost špatné pro bytové pěstování? Děkuji všem.
Jaké odrůdy citrusů?, 7.8.2009
Dobrý večer. Chci se zeptat, jaké odrůdy citrusů jsou nejlepší pro pěstování v bytě, s co nejrychlejší plodností? Jde mi především o pomeranč, citron a mandarinku. Mám zasazený citron (odrůda Eureka) a mandarinku (odrůda Nova). Rád bych ale odrůdy,... celý příspěvek >
Moje papriky, 6.8.2009
co může znamenat to, že v tržnici jsem koupil v jednom kelímku dvě sazenice papriky a v některých jen jednu?
Moje papriky, 6.8.2009
Díky za skvělé rady. Takže někdo radí jednu papriku do jednoho květináče, někdo zase dvě papriky do jednoho květináče, pro lepší podporu a sklizeň. Tak já nevím. Pokud dám dvě stejné papriky do jednoho mého velkého květináče, tak je mám dát raději ve... celý příspěvek >
Konec mých balkonových rajčat, 5.8.2009 Obsahuje fotku
přikládám foto
Konec mých balkonových rajčat, 5.8.2009
Tak jsem se musel rozloučit s pár rajčat, které pěstuji na balkoně, viz foto, nevím co to, stříkal jsem pravidělně proti plísni, kuprikolem, ale prostě byla silnější a veškeré listy rajčat mi to napadlo, tak jsem pomalu stříhal a stříhal, až na... celý příspěvek >
Pecky limetky, 4.8.2009
Nevim jak vy, ale ja uz jsem rozdelal nejakych 20ks limetek a zatim jsem zadnou pecku, kterou bych chtel zasadit nenasel. jake s tim mate vy zkousenosti?
Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 3.8.2009
Silná jako propiska ještě není, síla je zhruba jako obyčejné brčko... Tak nevím?
Jakou zeminu na citrusy, 2.8.2009
Zdravim. Chci se zeptat, jakou zeminu doporucujete na vyklicene semenáče citrusů (limetka, citron, pomeranč, mandarinka)? Stačí obyč zahradnický substrát s přídavkem hnojiva, který se prodává v baumaxech, atp.?
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009
Co za zeminu doporučujete tedy Vy?
Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009
Díky, zjistil jsem, že broskvoň je stará pouze 5 měsíců, zasazená zhruba v dubnu, tak mám s očkováním ještě počkat?
Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009
Věříte, že to jako naprostý nováček zvládnu? Jinak jsem se zpletl, broskvoň je od letošního dubna, takže stará cca. 4 měsíce, kdy ji tedy poprvé naočkovat?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika