Příspěvky uživatele - 122.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazivost plodů broskví, 29.4.2009
Sazovité broskve mohou být také jako sekundární čerň od mšic, které exkrementují sladkou tekutinu(živí se na ní i mravenci).Likvidujte mšici, pokud tam je.Jinak sazovitostí obecně nejvíce trpí jabloně a hrušně, ochrana spočívá v prevenci-nevysazovat... celý příspěvek >
Zaset nebo nezaset, 28.4.2009
Hloubkový plevel jako je svlačec a pod. se nedá odstranit jednorázovým použitím herbicidu(roundupu),ale mechanickou likvidací.Herbicidy raději až tehdy, když to jinak nejde.Může se stát, že roundup při větší míře způsobí, že vám tam... celý příspěvek >
Choroba hrušně - listy jako u kadeřavosti broskvoně, 28.4.2009
Najděte na stránkách zahrada níže uvedený odkaz : Rez hrušňová se projevuje žlutými skvrnami na listech, někdy i na větvích, stromy chřadnou, nové letorosty uvadají. Jejími hostiteli jsou jalovec čínský a... Viz Rez hrušňová - vím jak na ní 
Nový stavební zákon, 28.4.2009
Zjednodušeně ano, tak to prostě je.Vždy se v budoucnu budete také muset zhluboka nadechnout, když vám ze msty bude někde vlhnout zeď, nebo nějaká kočka léta bude právě u vás "ukládat" exkrementy a pod.Budete-li si často stěžovat,... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 28.4.2009
Ano, správně uvádíte, že je potřeba dodržovat jednak viskozitu podle normy SAE, která je presentována rozpětím provozních teplot a také API standard, kde ale nelze jednoduše konstatovat, že "čím dále v abecedě, tím je olej... celý příspěvek >
Meruňka - Baycor, 26.4.2009
Mít také trochu štěstí při nákupu stromku.Všimněte si, jak často se se sazenicemi všeho druhu manipuluje.Hned jsou nabízeny ve školce, hned na trhu, nebo se s nimi přejíždí z obce do obce.Nejlépe se ujímá stromek vyrytý ze školky a tentýž den... celý příspěvek >
Eletrická pila nemaže, 24.4.2009
Jde o farmářskou Craftsman 16"/36cc.Zalít upevňovací svorníky lišty do umělé hmoty snad možné je, ale kolik to vydrží v tahu?Syn rád všechno přemrštěně dotahuje, uznávám,že jde také o chybu obsluhy.   AB
Eletrická pila nemaže, 24.4.2009
Tak to jste mně nasadil brouka do hlavy s tím zavzdušněním.Opravář mně pilu vrátil jako neopravitelnou proto, že svorníky na utažení dlahy se z umělohmotného korpusu povytáhly a přitom skříply olejové kanály.Uvěřil jsem a pilu používám jen na krátký... celý příspěvek >
Americké padlí, 23.4.2009
Závidím vám zvrat, jaký nastal.Zřejmě jediným infikovaným angreštem v daném okolí byl ten váš koupený.Padlí jste na něm postřiky zlikvidovala a nový nálet nenastal.Zlatý fík byl můj oblíbený, dnes se musím spokojit s Invictou a Remarkou. Nemám... celý příspěvek >
Co teď s moniliovou spálou meruněk, 23.4.2009
Stříkal jsem těsně před rozkvětem.V mládí (za války) jsem měl nejraději meruňky a živil jsem se na nich často, ač to byly už jen samé pahýly, které tam po odstranění odumřelých větví (po apoplexii) tatínek nechával.Udělejte stejně tak, neukvapujte se... celý příspěvek >
Co teď s moniliovou spálou meruněk, 23.4.2009
Pokud lístky sklaply a visí tak neuděláte asi nic, jen pilkou uřezat až po živou část.Mimochodem stříkala jste?Použil jsem ROVRAL a přesto nějaká větvička odešla.Ale jen málo.Příště budu pečlivější a nic nevynechám.   AB
Merunka do male zahrady, 23.4.2009
Mám rovněž dvě meruňky stejné odrůdy a stejného stáří, jedna i druhá stále rodí, jen jedna je oproti druhé jako Goliáš.To proto, že dostává z blízkého okapu víc vláhy a ta druhá nikoliv.I stejnou měrou dodávaná hnojiva se při dostatku... celý příspěvek >
Řízky z vinné révy, 23.4.2009
Já rovněž, jen řízky občas zaleju, letos je zrovna větší sucho...  AB
Řízky z vinné révy, 23.4.2009
Hydroponické zakořeňování je pro mě novinkou, řízky vinné révy se většinou zakořeňovaly ponořené do pytle s vlhkými dřev.pilinami.Pokud má někdo dobré zkušenosti s vodou, nechám se poučit.Mám ale obavy, že řízek spíše uhnije než... celý příspěvek >
Okno ve skleníku - kterým směrem?, 23.4.2009
Prosím o opravu : správně má být -Horní okno nemám... AB
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika