Příspěvky uživatele - 122.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit včel?, 3.5.2009
V diskuzi Jak se zbavit včel dost málo zaznělo hodnocení jménem chamtivost.Mám-li zahrádku o rozloze 1 aru, musím počítat s tím, že 100 králíků z ní neuživím.Chci-li chovat 20 včelstev, musím k tomu mít rovněž podmínky a nesmím spoléhat na trpělivost... celý příspěvek >
Jaká je to hrušeň, 3.5.2009
Většinou se role dřevorubce ujmou lidé, kteří nikdy nic nesázeli, jen bourají.
Jaká je to hrušeň, 3.5.2009
Tak a teď ještě já přidám.Starší generace označovala možná jednu a tutéž hrušku ještě jako Salzburka.A název pochází někdy z doby c.a k. Vždy jde o ranou odrůdu...   AB
Co všechno hnojíte slepičáky?, 2.5.2009
A co říkáte zkvašeným slepičincům a používání jen ředěné "slepičí" močůvky?Takto to mám připraveno na delší dobu bez obav, že to něčemu ublíží...    AB
Pochlubte se svými výsledky roubování, 1.5.2009
Provedení bezesporu perfektní, zvolena stejná síla roubu i styčné plochy kopulace bezvadné.Gratuluji.Příště se pochlub anglickou kopulací, určitě ji svedeš s přehledem. AB
Pochlubte se svými výsledky roubování, 1.5.2009
HONZO, pokusy roubovat JOJO mám za sebou.Ujaly se mně všechny rouby, vyrostl z nich asi půlmetrový výhon a pak... všechny uschly, spíš odumřely.Teď už vím proč, ale předtím jsem laboroval jako Ty.Jde o supercitlivou odrůdu na šarku, nikoliv... celý příspěvek >
Násada, 1.5.2009
Nejodolnějším kolářem je Fiskars. Násada vás přežije.
Zapomenutá hruška, 1.5.2009
Zkuste nažhavit stránky sempra.cz a najdete tam jak akce, tak i katalog s obrázky.Určitě ochutnávky dělají v Olomouci.Ale i v Brně by se zahrádkáři neměli nechat zahanbit.30 let je mnoho, ale zase ne tolik, aby dnes tuto třebas i místní odrůdu ještě... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 30.4.2009
Zkuste hrušku najít podle vyobrazení v katalogu. A pokud nebudete mít štěstí, navštivte na podzim výstavu s ochutnávkou.Jinak v hruškách je dnes takový výběr a sortiment od letních až po zimní, že "to by byl čert, aby našu stařenku... celý příspěvek >
Drtič ovoce Shark Fruit, 30.4.2009
Nevýhodou drtiče z LETu je zanášení těsnicího kroužku na hřídeli motoru (nečistotami, pískem a pod.).Motor umístěný nahoře je daleko výhodnější.
Broskvoň z pecky, 30.4.2009
Měl jsem překrásné meruně na durancii, v době nejlepší plodnosti odešly na apoplexii.Bedlivě střežte a vyberte místo.Durancie nejsou nejlepší v zátiší ani na vysoké spodní vodě.Jsou to ale jen moje zkušenosti.  AB
Svářečka x invertor, 30.4.2009
Jsou takoví, kteří si pořídili invertor a starou osvědčenou trafosvářečku jako stabil nevyhazují.Každý typ má své kouzlo a čert nespí, záloha se někdy může hodit.
Hruška Konferencia - skrútené listy, 30.4.2009
Rozhodl jsem se po patnácti letech hrušeň vykopat a spálit.Příště si dám dobrý pozor na původ prodávaného stromečku, nebo si naroubuji vlastní z ověřených zdrojů (podnože i roubů).Mám zato, že megalomanie postihla nejen např.výrobu aut, ale i... celý příspěvek >
Meruňka z pecky, a co broskev?, 30.4.2009
Jde o tribunu názorů a výměnu zkušeností.Podle všech příspěvků je vidět, že hraje roli vždy více faktorů při experimentování se semenáči.Někdo také má víc štěstí a podaří se mu něco na první šlápnutí, jiný zase ne.Je ale těžké říci šlechtitelům, že... celý příspěvek >
Broskvoň z pecky, 29.4.2009
Výsev pecek není předmětem mého zájmu.Moje zkušenosti jsou následující: semenáč broskve měl plno pozdních žlutých plodů, které nikdo z nedostatku času ani neprobral ani dokonce nesklidil.Na pozdní podzim jsem na napadané ovoce navezl vrstvu... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika