|
Příspěvky uživatele - 43.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím přikrýt skalku na zimu?, 14.10.2009 To je pravda.to nám ale naštěstí nehrozí.Dík Martin |  | Čím přikrýt skalku na zimu?, 14.10.2009 Děkuji všem. Martin |  |
|  | Pochlubte se svými altány, 14.10.2009  A tak už zbývá jen nahodit. |  | Čím přikrýt skalku na zimu?, 4.9.2009 Dobrý den.Poradí mi někdo čím přikrýt skalku na zimu?Zatím to dělám smrkovým chvojím ale na jaře je spousta práce s vyčištěním skalky.Díky Martin |  | Pochlubte se svými altány, 22.7.2009  Zdravím všechny příznivce altánků, pergol,krbů a všeho co k tomu patří.Taky přináším svůj altánek k posouzení.Altánek jsem vymyslel a nakreslil sám ale jelikož nejsem znalec tesařiny,hrubou stavbu jsem stavěl s kamarádem tesařem.Betonové plato... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými altány, 22.7.2009 Ahoj, jak už jsem tady psal, moc se mi to líbí a prosil bych o několik základních rad.Chtěl bych vědět jak moc jste se drželi poměru rozměr ohniště-komín, jestli máte uvnitř nějaké zkosení a tak nějak čeho bych se asi měl, držet. Dík Martin-Asi máte... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými altány, 30.6.2009 senzace.Je to pecka.brzy, až dodělám ten svůj, pochlubím se taky, akorát budu potřebovat radu jak s krbem, ale to až časem.Tahle stavba semi fakt líbí, Martin |  |
 |
|
|
|