|
Příspěvky uživatele - 198.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická sekačka s pojezdem?, 23.6.2010 Taky jsem uvažoval o elektrické sekačce s pojezdem, ale odradila mě její hmotnost (27kg). Koupil jsem si BOSCH rotak 43, má poloviční hmotnost a dobrý výkon. Vyzkoušejte si rozdíl v nějakém HOBY marketu kde je mají vystavené |  | Jak čistit průtok 3ltry/sec.?, 22.7.2009 V těchto diskuzích jsou rady na čištění jezírek a rybníčků, ale já řeším jinou situaci. Možná vám připadne, že sem ten dotaz nepatří. Ale vy jste přesně ta správná skupina laboratorních kutilů. Čistíte dokola jednu vodu v jezírku a v bazénu a... celý příspěvek > |  |
|  | meruňka Rakovského, 26.2.2008 Stanoviště je dobré, půda rovněž. Strom roste celkem bujně. Hniloba začíná na ještě ne zcela dozrálých plodech v charakteristické výrazné spáře, která mírně pukne. Který jiný postřik lze aplikovat? |  | meruňka Rakovského, 25.2.2008 Mám meruňku Rakovského, která je celkem úrodná a chutná. Nicméně, problém je v tom, že každým rokem je velká část úrody zasažena hnilobou. Stříkám každým rokem Sporgonem proti monolióze, leč účinek není valný. Proto se ptám, zda-li někdo zná... celý příspěvek > |  | Seřízení ventilů Honda GX25, 25.5.2007 V uživatelské příručce je psáno toto:
VNITŘNÍ: 0,08 ± 0,02 mm
VNĚJŠÍ: 0,11 – 0,02 mm
seřizovat za studena, vnitřním asi myslísací a vnějším výfukový ventil. |  | Seřízení ventilů Honda GX25, 25.5.2007 Chci se zeptat jakou mají mít vůli ventily na motoru Honda GX 25, případně jak často je seřizovat po kolika hodinách. |  |
 |
|
|
|