Příspěvky uživatele - 161.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
konec listopadu a sadba?, 26.11.2008
Nebujte se, pokud nemáte hluboko zmrzlou půdu, zasázet česnek ještě teď. I když odkopete zmrzlou půdu a zasázíte ho cca 10 cm hluboko, bude mu tam dobře. Přece jen je to cibulovina. I když by mi to někdo mohl vytýkat přirovnám k tulipánu. Kdysi jsem... celý příspěvek >
cibule ze semínka, 26.11.2008
Doplnil bych pana Vysloužila. Seji cibuli co nejdřív z jara do řádků ruční sečkou, která se nasazuje na násadu jako od koštěte. Důležité je při jejím vzcházení, aby půda nad semínky nevytvořila kůru. Na to je cibule velmi háklivá. Je tedy třeba půdu... celý příspěvek >
Znáte někdo tuto odrůdu jablek?, 21.11.2008
První dojem, když jsem viděl vaše obrázky, byl Astrachán červený. Menší rudé jablko s jemnou bílou dužninou. Další obrázek mně ale přesvědčil, že se jedná o Malinové hornokrajské. Ve vašem popisu není zda jsou jablka v době sklizně ojíněna.... celý příspěvek >
jak na vosy, 21.11.2008
Také mám zkušenosti s vosami na všech stromech, ale nejvíce na Rubínu. K nim se přidružují sršni, nebo snad sršni jablko načínají první, a jakési kovově lesklé zelené mouchy jako masařky. Nechce se mi věřit, že by vám šly na Ontario, vždyť je na... celý příspěvek >
Choroba jablek, 17.11.2008
Z obrázku na řezu je zřejmá hořká pihovitost - fiziologická vada. Teď už se s tím nedá nic dělat, než vykrájet a rychle zkonzumovat. Tuto závadu způsobuje nedostatek přijatelného vápníku v půdě. Zhoršený příjem vápníku je způsobován... celý příspěvek >
sklerociová hniloba česneku, 15.11.2008
Paní Danielo! Váš názor na univerzální využití Sulky už vám vysvětlili ostatní v příspěvku "Jak sázet česnek". Já bych jen dodal: tak, jako když přijdete k lékaři, nepředepíše vám na každou nemoc jeden lék. Stejně v rostlinolékařství jsou... celý příspěvek >
odrůda Signe Tillisch, 12.11.2008
Tato odrůda je svými chuťovými vlastnostmi mezi staršími podzimními odrůdami nepřekonaná. Má jednu velkou nevýhodu. Silně trpí strupovitostí a starý vysokokmen nelze chemicky ošetřit.Plody jsou velké. Na obrázcích je odrůda Gravštýnské, které... celý příspěvek >
jaká odruda na vysočinu pro nadmořskou výšku 613, 7.11.2008
Souhlasím! Některé příspěvky mi připadají jako "mlácení prázdné slámy".Taky článek přítele z Vimperka mi ale nic neříká. I když věřím, že se mu daří u nich úspěšně pěstovat broskev ale bez jména, jenom z dovětkem "do vyšších... celý příspěvek >
Vaše Top ten odrůdy hrušní - Konference, 5.11.2008
Letní -Solanka, sklízí se postupně probírkou, Muškatelka - drobnější sladká s muškátovou chutí. Podzimní Clappova - velkoplodá i velký strom, dozrávající koncem srpna (i na kompotování), Konference - velice úrodná, vyžaduje probírku plodů, vhodná... celý příspěvek >
wiliamsova, 5.11.2008
Odpověď pro hosta z příspěvku č.132.26 z 6.6.2008 Boscova červená. Buď jste se při koupi hrušky přeslechl, ne z vás toho v... skutečně udělali prodavači. Boscova lahvice je odrůda stará cca 100 let a zatím nebyla vyšlechtěna v červené formě.... celý příspěvek >
Jake druhy vybrat?, 5.11.2008
Když potřebujete "zhoupnout váhy" kterou odrůdu pořídit z vašich předvybraných bych doporučil Clappovu a Konferenci bez výhrad. Clappovka zraje na konci prázdnin, Konference koncem září. Další výborná je Boscova lahvice. Její plus je... celý příspěvek >
Sladká - španělská cibule, 5.11.2008
Nejezděte pro cibuli do Kanady, ale kupte si semeno doma odrůda Globo. Na sáčku je vyobrazena dětská ruka, která drží obrovskou bílou cibuli. Má delší vegetační dobu a skladovat se dá nejdále do konce roku.Je vhodné ji předpěstovat, nebo zasít přímo... celý příspěvek >
Cibule sibiřská, 5.11.2008
Cibule sibiřská = cibule zimní - sečka. V našem sortimentu je odrůda Bajkal, která se pěstuje ze semen a netvoří patrové pacibulky, ale květenství. Je velice odolná, dobře vzchází v každé půdě, zasít by šla i teď. Je vytrvalá na stanovišti. To že... celý příspěvek >
česnekocibule, 5.11.2008
Nevšimnul jsem si a popsal v odpovědi část příspěvku pana Janči. Omlouvám se! Skála
česnekocibule, 5.11.2008
Kdysi jsem si přivezl z výstavy v Erfurtu semena "novinky" s názvem Luchcvibeln (nevím zda je to dobře napsáno). Jeden kolega mi to přeložil jako česnekocibuli. Loni jsem si koupil semena novinky firmy Semo - Pažitka čínská, nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika