Příspěvky uživatele - 134.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak a kdy mám ořezat jabloně?, 14.3.2010
Koupil jsem zahrádku a mám na ní jednu starou jabloň mohl by mi někdo poradit ja se má ořezat teď z jara?zabilansky.p@seznam.cz
Sousedka klepna, 21.7.2009
Souhlasím s Vámi, dceři se děje něco podobného.Hluční a mluvící sprostě sousedé, kteří mají na posezení i televizi.Zahrádky jsou jako nudličky.No to není všechno protože jsou příznivci jedné větší strany, tak nahlas řeší politické problémy a to... celý příspěvek >
Dají se odpudit vosy?, 20.7.2009
Já mám vosy v dvoukomíně, kde je odtah na plyn a druhá část slouží jako přísav k digestoři.Vosy mě prolezají digestoří i když jsem vyměnila filtr a ucpala okolní skulinky.Na střechu nemůžu v otevřené digestoři jsem zapálila sirný knot a nevím co... celý příspěvek >
Indiánský penicilín, 15.5.2009
Správné jméno je Gautheria Proc.Red Baron a nemá nic společného z Echinaceou.Stín a kyselá půda,
Sršeň černá, 29.4.2009
Zdravím, čekala jsem, že zde také najdu radu co dělat, když už vás ta potvora sršeň píchne.Jak se mi právě stalo.Doma v obýváku a jelikož ted bádám jestli to byla nějaká ojedinělá sršen nebo jestli se mám připravit na nějakou invazi.Polila jsem si to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika