|
Elektrocentrála - samovýroba, 20.2.2010 Ok, děkuji za radu, chtel jsem vědět jestli by něco nenáročného šlo pořešit, jelikož sem tam o eletrice neco vim, jen jsem nikdy nic podobného neřešil... jsem rád že se o to nemusim ani pokoušet. Motory tedy nejspíš zrecikluji na barevné kovy a hned... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktor westwood, 19.2.2010 skusil bych jedině origo řemen... |
 |
|
 |
Elektrocentrála - samovýroba, 19.2.2010 Z alternátoru a měniče to mám udělané cca 300W (krátkodobě 600W) mám to jako záložní (a nouzový zdroj) třeba ke kotly. Taky by mě zajímalo jestli by nešlo udělat něco výkonějšího třeba s 3-fázovýho motoru. Nebo nedá se sehnat třeba jen samotný... celý příspěvek > |
 |
40 let stará nafta, 19.2.2010 Myslíte tedy že cca 5let starou naftu můžu lít bez obav do odolného TDI 81KW v oktávii? Dle těch strategických zásob co jsem se zde dočetl, by se nemělo nic stát? případně jak dlouho lze bezobav skladovat naftu v sodech plech. kanystrech? Pro jistotu... celý příspěvek > |
 |
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 17.2.2010 Dobrý den,
na 27°C při 20m3 není problém bazén vyhřát-vzal bych to ale od začátku. Nejdůležitější je kdy pouštíte filtraci-jestli přes den na 6h v největším teplu, tak je to správně a to ne jen pro teplo vody ale i její snažší chemické... celý příspěvek > |
 |
Solení vody v bazenu, 15.2.2010 Dobrý den,
určitě je velice výhodné koupit sůl za pár korun a nepoužívat speciální sůl s 99,9% chemickou čistotou(bez kovů atd..) a nechávat si ničit elektrody salinátoru nebo jeho klec(dle typu). Asi je to ekonomičtější:)
Osobně doporučuju sůl do... celý příspěvek > |
 |
Zahradní bazén bez filtrace, 15.2.2010 Dobrý den,
chemie je pouze na dezinfekci vody a vyrování pH což je první věc kterou musíte vyrovnat, protože velice ovlivňuje fungování dezinfekčních prostředků. Ale k Vaší otázce-bazén bez filtrace nelze! Nezbavíte se mechanických... celý příspěvek > |
 |
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 14.2.2010 Pripájam sa k Mantfildke, GGP motory šlapú bez problemov a to bolo sv 40, teraz tam je WM 45 vo vyššej výbave, a vyšší výkon. |
 |
Sekacku R 434 GGP SV (Mountfield) nebo MTD P 46 B, 12.2.2010 Souhlasím s tím, že sekačky MTD jsou jedny z nejhorších. Koupil jsem jí v Bauhazu a už bych to neudělal. Motor bych moc neřešil, myslím, že je to hodně o tom zbytku. MTD plnil koš tak do půlky, po jednom přejetí zahrady se ucpal spodní prostor... celý příspěvek > |
 |
Kalná až mléčná voda v bazénu, 11.2.2010 Pokud děláte proplach pravidelně každý týden, tak ani jinou barvu voda mít nemůže! Proplach je NUTNÉ dělat až když je zanesený písek a to při zastřešeném bazénu může být i měsíc.
Nejlepší je zajít do bazénové firmy a tam vám jistě dobře poradí... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hodnoty chloru, 11.2.2010 Dobrý den,
savo do bazénu bych si osobně tedy nedal. Stavím bazény už řadu let a jsou levnější možnosti v bodobě koncentrovaného chloru, který vydrží déle. Co se týče koncentrace volného chloru, měla by být u venkovního bazénu cca 1mg/l, ale čím... celý příspěvek > |
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 30.10.2009 Rozhodně nechávat bez tlaku z důvodu poškození redukčního ventilu.Je tam gumička, která se z důvodu tlaku na ni poškodí a proděraví, znám případ kdy byl komresor 4 roky starý jel první rok 2 hodiny a po třech letech byl poškozený právě tento redukční... celý příspěvek > |
 |
Plotostřih, 26.10.2009 Ze zárukou je to tak jak píšete.
Vzhledem k častým poruchám je vidět, že stroj má tzv.kontrukční vadu.
Je asi na místě koupit něco jiného... |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 19.9.2009 Vážený pane, kdo se tady ptal na dolmar.To, že jste odborníkem na tuto značku neznamená, že je nejlepší na světě.Z počtu vašich příspěvků je viditelné, že obchod asi moc nejde, když máte tolik času na vyřizování 3000 příspěvků.Vaše vyjádření o... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 18.9.2009 Velice jste nás pobavil, až bude té vaší nové dolmarce taky 15 let tak sem prosím napište jak jste byl spokojený.Servis na traktor 5x do roka??
Můžete být prosím trochu sdílnější, co je to za typ a jaké jsou závady...
Vaše vyjádření je slušně... celý příspěvek > |
 |