Příspěvky uživatele - 29.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 11.4.2012
Ano Hobbymarkety neplní svoji reklamu, poslal jsem tam známeho, a jen proto že je opravdu velká držka, a umí se hodně hádat tak mu x25 prodali s 10% slevou v Bauhausu s tím, že jich víc nedostane a že je to doslova zakázáno vedením firmy poskytovat... celý příspěvek >
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 2.4.2012
já nakoupeno mám, a to že je zboží vyprodané v Hornbachu nemusí vůbec zajímat, jdu si pro sekeru u MTF 550 a u nich o 55 Kč levněji RUKU NA TO
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 2.4.2012
Vy jste nikdo nepochopil, proč tato akce je. Tato Akce byla namířena proti řetězcům. A to roto, že si Fiskars máte koupit u nich. Protože třeba toto najdete na stránkách Hornbachu. Najdete-li v jakémkoli místním maloobchodě identické zboží(stejný... celý příspěvek >
Keramicky bazen Compass, 10.2.2012
Tento typ bazénu je to nejlepší co můžete na trhu koupit... S laninátem nebo s nějakým fóliovým nemužete absolutně srovnávat. Jako jeho majitel cca 2 roky mohu jedině doporučit.Jediné co mě vadí je dnešní cena... Dnes ten stejný... celý příspěvek >
Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 13.1.2012
Bohuzia podmienkov zaruky su tie prehliadky aj u plily a aj krovaku mas milne informacie. a cele je tu len o tom ze tam nechodil a ani sam sa on nestaral,
D-test, 22.4.2011
Jo, jenže ten test dělal mameluk. Srovnával sekačku za 50 litrů se sekačkou za 15 a navíc neměly sekačky ani podobné parametry, kromě šířky záběru. Takže cenou a kvalitou vede zrovna Mountfield... Škoda, že to byl jeden z testů, který skutečně... celý příspěvek >
Drtič DB 406 - Mountfield, 20.3.2011
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s tímto drtičem?Jaká je velikost štěpky? Uvažuji o jeho koupi cena od bédi se zdá být dobrá... Děkuji
Traktor Statesman, 10.2.2011
Znáte někdo tyto traktůrky, Připomínají mi podobnost s TOREM, máte s nimi nějaké zkušenosti? jaké maji převodovky a motory? případně jaké jsou uskalí a nedostatky? jedná se mi o možnost výhodně koupit tento traktůrek starý přes 10let.
Dvoutakt jiko - houpe, 20.7.2010
Jasný, já jen orientačně abych to nepřetočil. Máte ještě nekdo nějaké typy co a jak je dobré pro tento motor opstarat? Jak mám naštelovat ten karburátor? o kolik otáček se má povolit tryska pro základní nastavení?
Dvoutakt jiko - houpe, 20.7.2010
Dobrý den, nevěděl by někdo, kolik by měl mít dvoutakt max. otáček za min, a jak ho správně seřídit? nikde to nemužu vyčíst, máme verzi bez dekompresoru, s černou plastovou nádrží... mockrát děkuji za rady, podědil jsem po dědovi...
Motorové kolečko Muck Truck, 20.6.2010
Jasný, já jen dával návrh, psal jsem o tom že mám vozík dělaný na míru, pravě proto aby snim mohl zacouvat do kotelny (80cm a futra mam 90)když navážim dřevo, ale každýmu bude vyhovovat něco jiného - to je jasný, ovšem pak těžko radit když se zjistí... celý příspěvek >
Motorové kolečko Muck Truck, 19.6.2010
Je to sice pěkné ale myslim že multifunkční kultivátor udělá více užitku a práce (ovšem možná že tolik neušeří fizických il) nebo si dovedu představit zahradní trakturek či čtyrkolku s vozíkem) ta uveze ještě víc, a mužete se na tom vozit... Nechtěl... celý příspěvek >
OM 755 Master, 29.5.2010
Master by měl mít spotřebu 1275gr/hod přepočet na KwH pokud se nemýlim bude cca 607gr. (zhruba tedy něco přes litr phm za hodinu). S mástrem určitě budete nabmíru spokojen. Doporučuji jen kontrolovat výfuk, často se povoluje! a vyhýbat se nežádoucím... celý příspěvek >
Zátěž křovinořezu, 28.5.2010
Tak já myslim že při sečení 2000m2 trpí především obsluha stroje... ale pokud je to ve svahu asi neni zbytí... je pravda že strunoví adaptér je větší zátěž než vyvážený nůž, ale pokud nožem seknete do kamenu je to mnohem horší než strunou. navíc pro... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 9.5.2010
To je zaujímavé, a kampak asi šel? byl samochodný? 12let vidrže a po 15ti šel? Ten záběr 15cm, mi příde nereálný, jáký typ sekačky to mělo? buben, lištu, nebo nůžky? nemáte foto toho traktůrku? a byl to určitě indián? já jsm ted zase oběvil na... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika