|
Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 8.8.2009 Nastartuje se, ale když přidám plyn tak se udusí.Je možné, že by se přidaly otáčky volnoběhu.
Jarda V. |
 |
Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 8.8.2009 Pane J.S. mohl by jste mi prosím poradit jak seštelovat křoviňák DOLMAR MS 340,případně máteli přístup k manuálu bylo by to nejlepší.Měl jsem ho u známého na seřízení v HQ, ale pořád se těžce startuje a v Dolmar servise mi řekli týden minimálně.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 24.7.2009 Je lépe přikoupit strunovou hlavu automatickou nebo manuální.Předpokládám, že manuální myslí odvíjení při dotyku se zemí.
Děkuji
Jarda V. |
 |
Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 21.7.2009 Děkuji za radu moc si toho vážim.
Ještě bych měl dotaz ohledně struny, je lepší použít kulatou nebo hranatou a jaké tloušťky a nebo materiálu.Traviny jsou dost houževnaté.Jaký je rozdíl mezi tříhranným a čtyřhranným nožem.Který se k čemu líp... celý příspěvek > |
 |
Dolmar MS 340 zkušenosti z provozu, 20.7.2009 Pánové, má někdo zkušenosti s tímto křoviňákem.Používal bych ho na čištění náletů a trávy okolo potoka a sekání okolo chaty v členitém terénu, celkem asi 800m čtverečních.Taky něco o jeho kvalitách a chybách.Mám dolmara pilu PS 5000 a jsem... celý příspěvek > |
 |
Křovinořezy Ryobi RBC 52SB a Homelite HBC 45SB, 30.5.2009 Je lepší jít např.do Husquarny 323R ll.Budu to používat na plochu cca800m a bude mezi tím i křoví.
Jarda |
 |
Křovinořezy Ryobi RBC 52SB a Homelite HBC 45SB, 30.5.2009 Máte prosím někdo zkušenost s těmito křovinořezy?Pokud ano tak jak to vypadá se servisem?Mám vážny zájem si jeden z nich pořídit.Děkuji za radu.
Jarda |
 |