|
Příspěvky uživatele - 126.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kosacka s motorom honda CGV160 - problem, 7.10.2010 Nejprve bych vyčistil trysky karburátoru - karburátor. |  | Husqarna 455e, 7.10.2010 To je naprosto normální a přes den to není vidět. Zajiskření způsobí i chvilkové sevření řetězu v čistém dřevu o lištu. |  |
|  | Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010 To je informace jedna babka něco povídala o něčem co nezná a všichni kolem jí vtloukají do hlavy, že to něco co nezná je špatné a k ničemu. Ale já jen popisuji vlastní zkušenosti, resp. jsem jinde popisoval a je to i můj poznatek, že to je pořádně... celý příspěvek > |  | Křovinořez Solo 137SB - Dolmar MS340 - Hitachi CG40EJ, 30.3.2010 MS 340 je farm křovinořez s profi motorem MS 3310, s odlehčenou konstrukcí 6,7 kg. Motor je nadprůměrně výkonný 33 ccm 1,6 kW, má velmi nízkou spotřebu. Na tento přístroj můžete osadit 3,4 cípé nože, strunovou hlavu, ale ne pilový kotouč. Ten je od... celý příspěvek > |  | Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 19.3.2010 Samozrejme vam doporucim Hondu. Je to kvalitni a spolehliva sekacka, ktera snese i hrubsi zachazeni. Vyhodou je petileta zaruka, kterou ani nevyuzijete. R. |  | Stroje danske značky Texas. Zkušenosti?, 20.7.2009 Zmenšete vzduchovou mezeru mezi modulem na 0,20 až 0,15 mm. |  |
 |
|
|
|