|
Příspěvky uživatele - 79.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uchovávání nakladaček?, 20.7.2009 Uchovávám je přes týden v průměrně vlhkém sklepě chaty, před zpracováním je nechávám asi 10 min. odmočit ku snadnějšímu čištění a k eventuelnímu doplnění vody v jejich hmotě. Sterilizuji jen asi 15 min. po začátku varu v zavařovacím hrnci. Okurky... celý příspěvek > |  | Placate broskve?, 20.7.2009 Je to broskev typu Peento, mohla by to být odrůda Belmondo. |  |
|  | Popel na zahradu?, 19.7.2009 Já bych se dřevěného popela tolik nebál. Klidně ho zapracujte na 20m2 jednou tolik. Používám ho k jahodám, do záhonu pro mrkev, k paprikám, k rajčatům a pohnojil jsem s ním s úspěchem i azalky. Mám kyselejší, viz mech, těžší půdu s obsahem jílovité... celý příspěvek > |  | Černooká Zuzana, 19.7.2009 Je to letnička. Nepřezimuje. Ačkoliv třeba měsíčky v loňské zimě přežily. |  | Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 19.7.2009 Sloupovité třešně najdete na německém internetu pod heslem Saeulenkirsche. Zajímavé stromy třešní z hlediska jejich habitusu jsem viděl v Chelčicích. Byly vysoké asi do 4 metrů, sloupovitého vzrůstu, s terminálem.V hromadné výsadbě se zřejmě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|