Příspěvky uživatele - 79.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uchovávání nakladaček?, 20.7.2009
Uchovávám je přes týden v průměrně vlhkém sklepě chaty, před zpracováním je nechávám asi 10 min. odmočit ku snadnějšímu čištění a k eventuelnímu doplnění vody v jejich hmotě. Sterilizuji jen asi 15 min. po začátku varu v zavařovacím hrnci. Okurky... celý příspěvek >
Placate broskve?, 20.7.2009
Je to broskev typu Peento, mohla by to být odrůda Belmondo.
Popel na zahradu?, 19.7.2009
Já bych se dřevěného popela tolik nebál. Klidně ho zapracujte na 20m2 jednou tolik. Používám ho k jahodám, do záhonu pro mrkev, k paprikám, k rajčatům a pohnojil jsem s ním s úspěchem i azalky. Mám kyselejší, viz mech, těžší půdu s obsahem jílovité... celý příspěvek >
Černooká Zuzana, 19.7.2009
Je to letnička. Nepřezimuje. Ačkoliv třeba měsíčky v loňské zimě přežily.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 19.7.2009
Sloupovité třešně najdete na německém internetu pod heslem Saeulenkirsche.  Zajímavé stromy třešní z hlediska jejich habitusu jsem viděl v Chelčicích. Byly vysoké asi do 4 metrů, sloupovitého vzrůstu, s terminálem.V hromadné výsadbě se zřejmě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika