Příspěvky uživatele - 48.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Utahovaci moment, 6.3.2007
Zdravim vsechny a zaroven bych chtel podekovat za rady a pripominky tykajici se meho problemu. Dnes jsem konecne moturek zprovoznil. Jeste jednou jsem motor rozdelal, vse dvakrat prekontroloval (vse OK) a znovu slozil. Po nekolika neuspesnych... celý příspěvek >
Utahovaci moment, 26.2.2007
POPIS: kosim zahradu (uz asi po XXXXX) vyhybam se prekazkam ,kerikum ,stromkum a mijim ocelovy poklop kanalu,chci ho obkosit tesne kolem a drnc ,sekacka se zastavila.Koukam zespodu ,nuz cely (ani zoubek),klinek cely, kosacka cela ,jenom chybi kus... celý příspěvek >
Ten motor po tom urazu jeste s tou ohnutou klikou jel uplne v pohode, zadne pazvuky ,akorat ze mela vibrace, takze skrin motoru a ulozeni kliky by melo byt snad OK.Musim jeste jednou projit rozvod(casovani ventilu) ,je na to nejake jednoduche... celý příspěvek >
Jj ,dostala pecku ,takze proto ta oprava a ty miry te kliky sedi.No a po netu se to fakt blbe kucha. Dam tomu jeste jeden pokus a uvidim.
Rozvody - tam by snad problem nemel byt , nijak jsem to nerozhodil a znacka na klice krasne licuje a znacky na rozvodovem kole taky sedi.Vuli ne ventilech jsem seridil jak uz jsem psal.Co se tyce pistu ,kruhu a ojnice ,tak s temi jsem ani nehybal... celý příspěvek >
Diky za reakci , znovu jsem ho rozpulil a premyslim v cem je chyba.Rozvod jsem snad nastavil spravne ,jinak by to ani nechytlo,ale chyta dobre,taky jsem seridil ventilovou vuli.Pist jsem nemel vytazen ,rozpulil jsem jenom ojnicni lozisko ,vytahnul... celý příspěvek >
Motor jsem slozil  , natocil na prvni sup ,ale ozyva se z neho nejaky pazvuk , nejaky klepot ,takovy plechovy klapot ktery se zvysuje z otackami. Motor sel asi 10 sekund ,pak mi to nedalo ,znovu zkouska a opet to same . Okamzite jsem ho rozdelal... celý příspěvek >
Utahovaci moment, 21.2.2007
Dekuji moc a jsem s pozdravem.
Utahovaci moment, 21.2.2007
Na zahrani sekacce mam motor HONDA GCV-160-A1AE (5,5HP) ,menim klikovou hridel za novou a potreboval bych znat utahovaci moment ojnicnich sroubu.Dekuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika