|
Příspěvky uživatele - 46.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Celoroční olej pro 4T motory (traktůrky), 20.7.2009 Ten problem je pouze ze statovanim ane z provozem.Ekolube 10w30 je celoroění. |  | Olej do sekačky, 20.7.2009 Odvetraní jsem samozřejmě neodpojil z motoru ani neucpal nésu bambus jen ze sání jsem ho nasměroval do volneho prostoru.Olej ztoho pravě nesmí valit to je pravě problem kterej sem řešil, přehřátej olej nebo píst tlakuje dovnitř, ale ume co jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Olej do sekačky, 19.7.2009 Ahoj panove koukněte na příspěvek ROYAL EINHEL 4.1 co je tam zjistěno o olejích do sekaček. |  | Royal Einhell 4.1, 19.7.2009 A je poproblemu dal jsem tam trysk M8AD 15W50 a je pohoda.Můj nazor je takovéj-tady jde o kvalitu chlazení bloky motorú jsou naprosto stejne at je to ten nebo ten motor, ale doplńky jsou právě různe, kryž se podivate na větrák u BaS tak to je vrtula... celý příspěvek > |  | Royal Einhell 4.1, 18.7.2009 Ano ano, zjistil jse že motor BaS se zahreje na max. 85st. a tento motor royal v nízkych otackách až na136 st. a začne olej i 10w40 házet oddechem přes hadičku která vede do sacího filtru a motor zacne spalovat i ten olej.Hadicku jsem automaticky... celý příspěvek > |  | Royal Einhell 4.1, 18.7.2009 Dobrý den, pánové nemáte prosím někdo zkušenosti z touto značkou motorú ROYAL EINHELL 4.1,koupil jsem tento motor a nevím jakej olej jestli 10w40 nebo10w30.
Rozdíl tam samozřejmě je, ja vím, proto se ptám.
mam motor tecumseh totálně hotovej, když... celý příspěvek > |  | Oleje a aditiva, 27.3.2009 Dobrý den, mohu se zeptat jaké kdo máte zkušenosti dávat do motorového oleje u sekačky BaS aditiva a jestli nekdo nemáte v manualu jak dlouho muže motor BaS vrcet v tahu pokut je doba omená.děkuji |  |
 |
|
|
|