|
Příspěvky uživatele - 47.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak rychle hynou bakterie, 30.5.2009 Vím o lidech, kteří filtry odstaví na celou zimu a kolonie bakterií na jaře velmi rychle regenerují... v řádnu dnů.
Při 12h. výpadku elektřiny bych se o bakterie tolik nebál... bakteriální film má několik vrstev, které jsou schopné vzájemně přebírat... celý příspěvek > |  | Aqua Jet Venturi provzdušnění rybníčku, 30.5.2009 Právě :) |  |
|  | Aqua Jet Venturi provzdušnění rybníčku, 29.5.2009 To máte pravdu, to mi nějak nedošlo...
Ale proč je tedy jedna za nějakých 700 a druhá o tolik dražší? mám pocit, co jsem se tam díval naposled, že jsou v podstatě stejné... |  | Aqua Jet Venturi provzdušnění rybníčku, 29.5.2009 Já to tak pochopil podle toho co píšou na tom nasezahrady :/ |  | Co žere leknín?, 28.5.2009 Vodní myš? Můžete přidat nějaké další info? S takovým zvířátkem jsem se ještě nesetkal :) |  | Aqua Jet Venturi provzdušnění rybníčku, 28.5.2009 Liší se místem zapojení do systému, ta levná venturka z nasezahrady (tech 700 či kolik) je pro zapojeni do gravitacniho systemu na vstupu, tj. "pasivní".
Ta dražší venturka se pak dává přímo na čerpadlo "aktivní" a vzduchuje... celý příspěvek > |  | UV lampa, 28.5.2009 No já se zeptám rovnou není lepší ozonizér...? |  | Zelené jezírko, 28.5.2009 Na tom snad nic není, ne? Vemte třeba velký květináč, dejte vrstvu zeolitu, pak čerpadlo a zasypte zase Zeolitem... |  | Úhyn koi kapra, 27.5.2009 Vidím, že jste dobře vybavená, tím lépe. Sledujte parametry vody a snažte se je držet v optimu, pokud by se něco "rozjelo" je možné vyměnit 25-50% vody bez větších rizik. To p i kH je podle mě v pořádku. Ještě jednou hodně štěstí, držím... celý příspěvek > |  | Co žere leknín?, 27.5.2009 :)) pěkná historka, my máme taky obojživelníka:) skokana zeleného a po pravdě, kde přežívá zimu je mi taky záhadou, i když pravda, naše jezírko nepromrzá :) |  |
|  | UV lampa, 27.5.2009 Brrrrr a to fakt někdo koupí? |  | Co žere leknín?, 27.5.2009 To můžou dělat klidně i ty rybky :), ono jim nějaký ten salát sem tam přijde vhod :) |  | Výroba domácího filtru, 26.5.2009 Jen pro úplnost, nezapomínejte, že v případě, že jezírko solíte, nebo používáte některá specifická léčiva, je nutné nepoužívat zeolit...
Sůl z něj totiž uvolní vše co navázal.. |  | Sráz, 26.5.2009 a já si zas dovolím to všemi nenáviděné
"pokud máte ryby, kameny tam nedávejte" :D |  | Úhyn koi kapra, 26.5.2009 photos1.blogger.com/blogger/2443/2834/1600/popeye%20koi.jpg
pokud Váš koi vypadal nějak takto, jedná se o exopthalmii, bohužel příčin může být hodně:/ od těch nejhorších jako tuším třeba KHV (které se naštěstí u nás "snad" nevyskytuje), po horší... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|