Příspěvky uživatele - 47.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dnes se vytřeli karasi, 21.4.2009
podle toho, že najdete jikry... a samice jsou "plošší".
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 20.4.2009
Pokud použijete hypermangan v rozumném množství budou rostliny v pořádku... například takovým vodním hyacintům to vyloženě "prospěje" :-) jinak právě jsem si všiml, že mám v záložkách dokonce i popis jak používat hypermangan v... celý příspěvek >
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 19.4.2009
správné dávkování je gram na kubík, voda by měla vydržet "růžová" asi 3-4 hodiny, pokud nevydrží, je dobré zopakovat stejnou léčbu další den ale s poloviční dávkou. tedy jeden den dám gram na kubík, voda vydrží růžová dvě hodiny. (to znamená, že... celý příspěvek >
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 17.4.2009
k tomu bych si dovolil pár poznámek první: použití hypermanganu může nemocnou rybu "dorazit" druhá: pro použití hypermanganu je nutné znát objem nádrže, pro přesné dávkování, pokud to rozléváte po jezírku tak byste se měl držet... celý příspěvek >
Jezírko, 17.4.2009
dá se někde trkač koupit? Asi ne, že? Pochybuju, že bych něco takového dokázal postavit vlastními silami :/ jinak by se mi to taky líbilo :-) už jen na tlačení vody z filtrace zpět do jezírka :D
Průchodky do sudu, 16.4.2009
houbičky mají strukturu otevřenou... tedy ty "barevné" běžné...
Domácí výroba filtrace - návod (plánek), 16.4.2009
Kdepak, pokud mám pravdu, tak gula je spodní výpusť umístěná na dně jezírka, filtrace má být zakopaná tak aby její vrchni okraj byl zhruba v rovině s okrajem jezírka, filtrace pak natéká samotížně/gravitačně... a potřebujete jen jedno čerpadlo a to... celý příspěvek >
Jezírko, 16.4.2009
presne tak jak rikate... do potoka hoďte čerpadlo... a od jezírka vykopejte potůček nebo zakopejte trubku, kterou bude voda odtékat... nic složitého na tom není, vymyšlené to máte dobře. :)
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 15.4.2009
ryby potěr žerou dokud vypadá "jako larva" tedy až bude tak nějak vidět, že je to ryba a ne larva komára můžete dát rybky dohromady i s jejich rodiči.
Zkušenosti s jezírkovou folií EPDM Firestone Pond Liner?, 13.4.2009
Ale jistě, mě šlo jen o to, aby zakladatel příspěvku zvážil i tuto možnost nic víc. :) Samozřejmě bude určitě firestonka lepší... stejně jako se budete cítit líp až pojedete bavorákem na nákup...
Zkušenosti s jezírkovou folií EPDM Firestone Pond Liner?, 13.4.2009
přesně tak, jak tu někdo psal. Na rozměry Vašeho jezírka je zbytečné používat folii jako je Firestone... dovolte mi přirovnání, když budu chtít auto na nákupy, nekoupím si BMW... škodovka postačí...
Zkušenosti s jezírkovou folií EPDM Firestone Pond Liner?, 12.4.2009
osobní zkušenosti nemám, ale co vím, Firestone je fakt špička, takže bych se jí nebál, ale při těch rozměrech, které plánujete mi přijde Firestone možná trošičku zbytečná, položil bych 1mm folii a bylo by to v pohodě myslím. Sám mám OASE Alfafol 1mm... celý příspěvek >
Čerpadlo na průtok 2000l/min, 9.4.2009
Obecně jsou jezírková čerpadla stavěná na trvalý provoz, tím, co popisujete 1 min chod 5 min pauza za prvé ničíte samotné čerpadlo a za druhé si zvyšujete spotřebu elektřiny, čerpadlo při startu spotřebovává více elektřiny, než při běhu.
Jeseteři, 9.4.2009
špatné asi ne, 100% vhodné asi taky ne... jen můj názor...
Jeseteři, 9.4.2009
Já bych si dovolil odporovat, krmte opravdu krmivem pro jesetery, nebudu jmenovat firmu ale dá se koupit kolem 300-400kč/3kg pytel. Při jejich velikosti Vám tohle balení vydrží podle mě minimálně půl sezony (a to byste musela hodně krmit). Pstruh a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika