Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
S čím kombinovat krušpánek?, 5.10.2010
A nelíbilo by se vám zkombinovat zelený a ten se zlatými přírůstky? Myslela jsem, že plot budete chtít spíš nižší, protože buxus až na některé kultivary pomalu roste. V tom právě vidím problém v kombinaci s něčím jiným, abyste pak plot neměli mezi... celý příspěvek >
S čím kombinovat krušpánek?, 5.10.2010
Výška plotu??
Pryskyřník, 5.10.2010
Zimu na záhoně mi přežil 1ks ze 3ks. Další zimu ani ten. Asi jistější je rada pí Daniely.           Lída
Hortenzie - stříhat?, 5.10.2010
Sázela bych teď, do jara zakoření (jako stromky...).           Lída
Tmavě červené a povadlé listy zlatice, 4.10.2010
Omlouvat se nemáte proč, pane Stanislawe. Soudila jsem podle toho, že jedna z mých zlatic je už také z jižní strany dočervena. Ostatní mám zatím zelené. Ale spíš mne zarazilo to uváděné ovadnutí listů teď, to mi nedělá. Někdy během léta nějaká zelená... celý příspěvek >
Modrence, 4.10.2010
Modřenců jsem včera kbelík vyhodila (z kosatců)... I když se snažím odstraňovat semeníky, stejně se dostanou do kosatců a do trsů trvalek (třeba do pivoňky). A jak je tam pak zlikvidovat, když je cibulka zalezlá mezi kořeny... Lída
Frézie, 3.10.2010
Koupit na jaře, koncem dubna zasadit a tak touhle dobou vyndat. (zrovna zítra je chci tahat).  Chápete to správně  :-)))    Lída
Co je to za rostliny?, 3.10.2010
Ty malé lístky budou jirnice, kvete většinou modře (v=60) po celé léto, trvalka.  Lída
Aka je to rastlina, 3.10.2010
"Blázen" se říkalo Tradescantii...
Tmavě červené a povadlé listy zlatice, 2.10.2010
To je normální, červená od sluníčka a opadává, protože je podzim. Ty ostatní to udělají také. Nemusíte mít vůbec obavy.           Lída
Aka je to rastlina, 2.10.2010
... a dřív se mu říkalo "potos"    :-)))           Lída
Jak provádět řez ovocných stromů, 2.10.2010
Když budete řezat až na začátku rašení, nebudou přírůstky tak divoké (čím dříve řežete, tím víc rostou). Dále by zřejmě bylo výhodné použít i letní řez - omezí růst a zvýší plodnost.     Lída
Ibišek syrský, 2.10.2010
Teď na podzim nebo brzy zjara, jako většina keřů.        Lída
Hortenzie - stříhat?, 2.10.2010
Vždycky na zimu nasypu dovnitř do keře listí a ještě keř obložím chvojím, aby pupeny nepomrzly.           Lída
Vlašský orech - výsadba zo semena, 2.10.2010
My to sázeli jen tak, co vyroste, spíš kvůli stínu, o brzkou plodnost ani tak nešlo. Ale ten přesazený od počátku i víc rostl, je mnohem košatější a má o třetinu silnější kmen, než ten nechaný na místě. Přitom u nepřesazovaného byl podříznutý kůlový... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika