|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zazimování růží, 20.10.2010 Teď draselným, případně i fosforečným hnojivem. Lída |  | Kanadska boruvka - zasychaní, 20.10.2010 Voda na zalévání se dá upravit na nižší pH tím, že do lahve od okurek dáte asi dvě hrsti rašeliny, zalijete vodou a touto vodou po odstátí zaléváte. Rašelinu lze zalít několikrát po sobě. ... celý příspěvek > |  |
|  | Stopy, 20.10.2010 To jsou ťapky od kočky. Kuna má pět prstíků a širší tlapku. Černá hovínka dělá ježek. L. |  | Semenac, 20.10.2010 p.s. - mám je pěstované jako čtvrtkmen. L. |  | Semenac, 20.10.2010 Mám 55tiletou Pařížanku na semenáči a pohodlně ji očešu ze 4.příčky žebříku, i další dvě mladé hrušky mám na semenáčích. Myslím si, že z "golema" nemusíte mít strach, pokud budete dělat pravidelný řez. Lída |  | Rybíz, 19.10.2010 To je hnědé (americké) padlí. Používají se postřiky před květem a po odkvětu, byly tady o tom příspěvky, najděte si nějaké vlákno. Lída |  | Jak správně ořezat stromy - neznáte dobrou učebnici?, 18.10.2010 Celkem dobrá, přehledná a pro laika srozumitelná je starší malá knížka Řez ovocných dřevin od Fr.Kyncla. Jsou v ní uvedeny základní návody a postupy včetně zdůvodnění proč a jak. Ale jsou to jen ovocné stromy a drobné ovoce. Na řez okrasných dřevin... celý příspěvek > |  | Právě kvete, 15.10.2010  Také Adson von Melk |  | Právě kvete, 15.10.2010  Stále kvete Kimono : |  | Zazimovanie modrej hortenzie, 14.10.2010 No, to jsem zapomněla napsat, že aby kvetly modře, musí mít kyselou půdní reakci = specielní hnojivo na modré hortenzie. Díky, Brasico, za doplnění. Ale hlavně nevystříhat staré pruty, nebo nepokvete... celý příspěvek > |  |
|  | Můžu zasadit jahody po česneku?, 14.10.2010 Česnek jahodám nevadí, sází se i mezi ně. L. |  | Zazimovanie modrej hortenzie, 14.10.2010 Z hortenzií se před zimou ustřihnou jen suché květy (když kvetly), na jaře se zastřihují jen zmrzlé konce větviček, které neraší. Hnědé dřevnaté větvičky z minulého roku musí zůstat, z těch velkolistá hortenzie kvete. Jestli jste je ustřihnul, tak... celý příspěvek > |  | Jake ovocne stromy do zahrady u RD, 13.10.2010 Na odrůdy jabloní, které se dají dobře sehnat, se podívejte na stránky Sempra - Holovousy, je tam přehled odrůd, foto i popis. Nevolila bych ani "skleňák" ani Panenské. První brzy moučnatí a dnes je víc lepších letních jabloní, druhé je... celý příspěvek > |  | Jak na rez hrušnovou?, 11.10.2010 Ano, je to rez hrušňová. Když budete každoročně stříkat před a po květu, neměla by být, nebo jen nepatrně. Lída |  | Neznámá rostlina, 11.10.2010 Pryšec křižmolistý. L. |  |
 |
|
|
|