|
Příspěvky uživatele - 111.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čim hezkym zakrýt pletivo, 5.5.2009 Co bude nebo nebude "dobře vypadat" záleží na osobním vkusu :-) Mně se velmi líbí lonicera (zimolez), ten se ale musí brzy vyvazovat na pletivu do stran. Přirůstá pomaleji než rdesno, vypadá ale méně "erárně". Celkem myslím,... celý příspěvek > |  | Pampelišky, suchá místa, spousta sedmikrásek po vertikutaci - co s tím?, 5.5.2009 Na kombinaci pampelišky + sedmikrásky by měla zabrat kombinace Starane + Lontrel. Na pampelišky spolehlivě, ty sedmikrásky příliš nesleduju, neb mi nevadí. |  |
|  | Chycená myš, 5.5.2009 Poměrně se divím, že se do té pasti chytily - moje babička je měla všude a myši se jim vyhýbaly obloukem.
Myši bych chytal do normálních sklápěcích pastiček, měl bych pak o jedno dilema méně... |  | Mech v dlažbě - v dosahu květin a trávníku, 5.5.2009 Doporučuje se směs zelené skalice, síranu amonného (obojí se běžně prodává v květinářství, železářství aj.) a písku, posypat a často po tom mechu chodit. Vyzkoušené to zatím nemám. |  | Čím zavlažujete trávník?, 2.5.2009 Mně se svého času osvědčily obyčejné plastové postřikovače z železářství - nevím, jestli se nějak specificky jmenují, je to tryska, která se tlakem vody pohybuje sem a tam v nastavitelném úhlu. Byl to "low-end", ale účel to splnilo. Stály... celý příspěvek > |  | Sázení po dominátoru, 1.5.2009 Stačí, že zežloutne. |  | Jaká rostlina na dřevěný el. sloup?, 30.4.2009 Jak moc je ten sloup osluněný? Pokud Vám to zasychá v létě, možná by mohlo být příčinou to, že se sloup na prudkém slunci ohřeje a clematis pak zaschne. Já mám pro stejný účel připravenou vistárii, ale ještě jsem ji k sloupu nezasadil. Případně mě... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 30.4.2009 Máte samozřejmě pravdu, jenže i kdybyste ji měl 100x, není to nic platné, J.S. tu stále bude prosazovat svoje představy. Jestli máte chvilku, pro pobavení si zadejte do vyhledávání slovo "metaltec". |  | Olej do sekačky, 27.4.2009 Nalijte tam bez obav běžný automobilový motorový olej 15W40 nebo 10W40. Bude s největší pravděpodobností kvalitnější a levnější než Castrol 4 T. Řevu, který bude následovat po tomto mém výroku, si nevšímejte. Problematika toho, co vyjadřuje kód SAE... celý příspěvek > |  | Podpěra nové maliny, 27.4.2009 Volným přivázáním ke kolíku nemůžete nic zkazit. |  |
|  | I toto je Mountfield, 27.4.2009 Není ze zákona lhůta na vyřízení reklamace 1 měsíc? |  | Likvidace plevele - Roundup, 25.4.2009 Pokud nechcete platit za značku, pořiďte si např. Dominátor. Složení je stejné, cena zhruba třetinová. Ředění a spotřeba je uvedená na obalu. |  | Jaký koupit křovinořez na zahrádku?, 24.4.2009 Křoviska ostříhejte, rány natřete Garlonem a hned máte o jednu práci méně. Trávu a běžné bodláčí do určité výšky zvládne libovolná strunovka, při této výměře by se asi dalo uvažovat i o elektrické (nesmrdí, nadělá méně randálu a snáz se zapíná a... celý příspěvek > |  | Proti pampeliškám, 22.4.2009 Zahrada s lipnicemi, zvonky, sedmikráskami, pomněnkami a dvěma pampeliškami na 1 m2 je milá. S 50 pampeliškami a zbytkem porostu do 1 m2 z bršlice, kopřiv a šťovíku není zahrada, ale zanedbané a smutné rumiště. Pak přichází řada na zbraně hromadného... celý příspěvek > |  | Proti pampeliškám, 22.4.2009 Bofix (Starane + Lontrel + MCPA) jistě použít lze, je ale zbytečně drahý. Pokud jde jen o pampelišky, samotný Starane (fluroxypyr) na ně zabere stejně dobře, ale při stejné koncentraci jako v Bofixu bude vycházet na zlomek jeho ceny (tuším na 1/4,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|