Příspěvky uživatele - 111.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čim hezkym zakrýt pletivo, 5.5.2009
Co bude nebo nebude "dobře vypadat" záleží na osobním vkusu :-) Mně se velmi líbí lonicera (zimolez), ten se ale musí brzy vyvazovat na pletivu do stran. Přirůstá pomaleji než rdesno, vypadá ale méně "erárně". Celkem myslím,... celý příspěvek >
Pampelišky, suchá místa, spousta sedmikrásek po vertikutaci - co s tím?, 5.5.2009
Na kombinaci pampelišky + sedmikrásky by měla zabrat kombinace Starane + Lontrel. Na pampelišky spolehlivě, ty sedmikrásky příliš nesleduju, neb mi nevadí.
Chycená myš, 5.5.2009
Poměrně se divím, že se do té pasti chytily - moje babička je měla všude a myši se jim vyhýbaly obloukem. Myši bych chytal do normálních sklápěcích pastiček, měl bych pak o jedno dilema méně...
Mech v dlažbě - v dosahu květin a trávníku, 5.5.2009
Doporučuje se směs zelené skalice, síranu amonného (obojí se běžně prodává v květinářství, železářství aj.) a písku, posypat a často po tom mechu chodit. Vyzkoušené to zatím nemám.
Čím zavlažujete trávník?, 2.5.2009
Mně se svého času osvědčily obyčejné plastové postřikovače z železářství - nevím, jestli se nějak specificky jmenují, je to tryska, která se tlakem vody pohybuje sem a tam v nastavitelném úhlu. Byl to "low-end", ale účel to splnilo. Stály... celý příspěvek >
Sázení po dominátoru, 1.5.2009
Stačí, že zežloutne.
Jaká rostlina na dřevěný el. sloup?, 30.4.2009
Jak moc je ten sloup osluněný? Pokud Vám to zasychá v létě, možná by mohlo být příčinou to, že se sloup na prudkém slunci ohřeje a clematis pak zaschne. Já mám pro stejný účel připravenou vistárii, ale ještě jsem ji k sloupu nezasadil. Případně mě... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 30.4.2009
Máte samozřejmě pravdu, jenže i kdybyste ji měl 100x, není to nic platné, J.S. tu stále bude prosazovat svoje představy. Jestli máte chvilku, pro pobavení si zadejte do vyhledávání slovo "metaltec".
Olej do sekačky, 27.4.2009
Nalijte tam bez obav běžný automobilový motorový olej 15W40 nebo 10W40. Bude s největší pravděpodobností kvalitnější a levnější než Castrol 4 T. Řevu, který bude následovat po tomto mém výroku, si nevšímejte. Problematika toho, co vyjadřuje kód SAE... celý příspěvek >
Podpěra nové maliny, 27.4.2009
Volným přivázáním ke kolíku nemůžete nic zkazit.
I toto je Mountfield, 27.4.2009
Není ze zákona lhůta na vyřízení reklamace 1 měsíc?
Likvidace plevele - Roundup, 25.4.2009
Pokud nechcete platit za značku, pořiďte si např. Dominátor. Složení je stejné, cena zhruba třetinová. Ředění a spotřeba je uvedená na obalu.
Jaký koupit křovinořez na zahrádku?, 24.4.2009
Křoviska ostříhejte, rány natřete Garlonem a hned máte o jednu práci méně. Trávu a běžné bodláčí do určité výšky zvládne libovolná strunovka, při této výměře by se asi dalo uvažovat i o elektrické (nesmrdí, nadělá méně randálu a snáz se zapíná a... celý příspěvek >
Proti pampeliškám, 22.4.2009
Zahrada s lipnicemi, zvonky, sedmikráskami, pomněnkami a dvěma pampeliškami na 1 m2 je milá. S 50 pampeliškami a zbytkem porostu do 1 m2 z bršlice, kopřiv a šťovíku není zahrada, ale zanedbané a smutné rumiště. Pak přichází řada na zbraně hromadného... celý příspěvek >
Proti pampeliškám, 22.4.2009
Bofix (Starane + Lontrel + MCPA) jistě použít lze, je ale zbytečně drahý. Pokud jde jen o pampelišky, samotný Starane (fluroxypyr) na ně zabere stejně dobře, ale při stejné koncentraci jako v Bofixu bude vycházet na zlomek jeho ceny (tuším na 1/4,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika