 |
Příspěvky uživatele - 17.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uchování hotového kvasu z třešní, 15.7.2009 Ale ano, pouze jsem konstatovalže je to fakt extrémně málo.S tím dokvašením je to taky pravda chytit tu správnou dobu k pálení je kumšt.V sobotu jsem po 9 dnech kvašení vylisoval 30 l sud černých prvních třešní, jak jsem již popisoval s nízkým... celý příspěvek > |  | Uchování hotového kvasu z třešní, 15.7.2009 Milá Jano s odpeckováním je to sporné, v každém případě je fakt že osobně vemu každý plod s kyblíku a nad sudem ho rozmáčknu, celé třešně nejsou schopny důkladně prokvasit.Pecky nechávám, ale po prokvašení stejně kvas lisuju a pálím jenom... celý příspěvek > |  |
|  | Uchování hotového kvasu z třešní, 6.7.2009 tak s tou výtěžností má pán ze slovenska,,naozaj praudu,,mám tři druhy třešní ty co jsou uplně do černa jsou hodně vodnaté, gord tento deštivý rok ale i přesto má jejich štáva 8% cukru což v praxi znamená cca 8l destilátu ze 100 kil ovoce.Bělice... celý příspěvek > |  | Uchování hotového kvasu z třešní, 6.7.2009 Teoreticky pokud zabráníte přístupu vzduchu a opravdu sud schladíte měly by třešně tak měsíc vydržet, avšak procento alkoholu ve kvasu bude neustále klesat.čím větší množství kvasu v sudu je tím je kvas odolnější.Pokud ovšem máte pouze např. 50 l... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|