|
Příspěvky uživatele - 240.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s paprikami?, 26.6.2012 Milane díky, okurky mám, ale okraje listů mi žloutnou ve foliáku. Takže jsme provedla zálivku. Chtěla jsem na list, ale vzhledem k tomu, že je kropím vápnem tak se mi to zdálo moc. Už by to asi chtělo i něco na plíseň.
|  | Co s paprikami?, 26.6.2012 Tak mi prosím poraďte. Ve skleníku i foliáku mám krásné papriky, které mi ale před dozráním hnijí. Už jsou zkoušela vápno, nyní hořkou sůl, protože se jim kroutí listy a to by jim měl chybět hořčík. Pravidelně dohnojuji Kristalonem plod. Zatím jdu... celý příspěvek > |  |
|  | Paprika - sviluška?, 14.7.2009 Zdravím všechny pěstitele. Mám ve skleníku okurky a papriky. Hned jak se mi objevila sviluška na okurkách, přelezla i na papriky. Mám krásné silné rostliny, které pěstuji v bedýnkách, ale najednou začaly flekatět listy a s lupou jsem zjistila, že... celý příspěvek > |  |
|
|
|