Příspěvky uživatele - 145.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Korejská jedle - rezne jehličí, 2.6.2013
někde jsem zaslechla, že tyto jedle ničí její vlastní šišky, že ji ubírají živin a pak schnou od zhora, letos měla ta naše hojně šišek a tak jsme je otrhali a čekáme, co to udělá
Jak naložit maso na uzení, 16.12.2010
No taky jsem se toho chytl a poptal jsem se souseda a on to dělá takto: pod maso dá česnek na to maso zase česnek a maso a dokola pak si převaří vodu nechá jí schladit a hodí do toho vejce ve skořápce NEVAŘENÉ!!=) a solí dokud vejce nevyplave na... celý příspěvek >
Likvidace ostříhaných větví dřišťálu, 11.7.2009
Prosím o radu, jak zlikvidovat ostříhané větve dřišťálu. Pílit nemám kde, v zakoupených drtičích je malý otvor. Znáte nějaký zlepšovák?
Jak se zbavit tesaříka krovového?, 10.11.2008
Je. Právě ta mikrovlnná technologie je schopná zlikvidovat tesaříka i bez rozebírání krytiny. Já jsem o ni slyšel jako o velice vhodné technologii a taky si přečetl na webových stránkách.
Jak se zbavit tesaříka krovového?, 8.10.2008
I já můžu doporučit mikrovlnnou technologii, sanace je rychlá, čistá, pravda i dražší. Ale účinnost je stoprocentní.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika