|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nonety - matčino, dají se ještě sehnat?, 2.11.2009 Matčino, syn. Nonnetit. Náhrada rezistent Nabella. |  | Pecky ze švestek - a co s nimi?, 2.11.2009 Jako palivo, nebo vyhodit. |  |
|  | Keřový rybíz - odrůdy, 29.10.2009 Kdykoliv. |  | Jabloň na M9, 29.10.2009 Proč jsou tak Vaše nelze určit, museli bychom znát z čeho jsou rouby. Někdy se to provádí při množení do špatných podmínek, jako podnož se dá dobře kořenící vzrůstná odrůda, pak vložka, třebas M9, kerá zbrzdí růst a nahoru teprve to co tam má růst.... celý příspěvek > |  | Mám je zalít, 26.10.2009 Je to opravdový píchavý kaktus, nebo "vánoční" kaktus? |  | Mečíky - jak správně zazimovat?, 23.10.2009 Nezaznamenal jsem nějaké výrazné choroby, ostatně je ani neznám. Buď to vyroste a vykvete, nebo ne. Odlamuju to později proto, že při odlamování hned po sklizni jsem občas poškodil růstový pupen. Jiný důvod to nemá. |  | Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009 Opět nemáte pravdu. Předpokládáte, že pila, která není vůbec zatížená (jen samotný motor) a jede na plný plyn, se roztočí v podstatě do nekonečna. Ale tak to nefunguje. Při určitých otáčkách se začnou projevovat fyzikální omezení konstrukce motoru,... celý příspěvek > |  | Mečíky - jak správně zazimovat?, 22.10.2009 Odlámat loňské staré hlízy, očistit od brutu. Ustřihnout listy, nechat asi 10 cm ťopku. Až uschne, opatrně odlomit, neodstraňovat slupky a uskladnit, kde je sucho a nemrzne. Zjara oloupat a nasázet. |  | Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009 _____Každý stroj čo má odstredivú spojku musí fachčiť furt naplno, inak bude prešmykovať._____
Toto bylo v originále napsáno. Není to pravda. Každý stroj ne. Ani pila ne.
Mimoto nemáte pravdu v tom, že v maximálních otáčkách je nulový výkon. |  | Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009 Odchýlil jste se od tématu. Pisatel tvrdil, že stroje se spojkou MUSÍ jet na plný výkon. Já oponuji, že nemusí. A funguje to tak, že spojka zůstává sepnutá = neprokluzuje v tom rozsahu otáček a výkonu, nejen nutně při maximálním.Princip spojky mi... celý příspěvek > |  |
|  | Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009 Nemáte pravdu. Spojka je schopna přenést výkon v určitém rozsahu otáček.. Např. Vari s 2T motorem má třístupňový omezovač otáček a na každý ten stupeň spojka sepne a stroj pracuje. |  | Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 9.10.2009 Coxova byla kdysi pokládána za nejlepší jabko. Problém je, že dobrou kvalitu má jen v Anglii. U nás je problematická, do vyšších poloh ani náhodou. |  | Jak hluboko zasadit jabloň?, 8.10.2009 Ta ušlechtilá část musí být bezpečně nad povrchem. Tedy tak, aby kousek podnože ještě koukalo i po slehnutí půdy. Spíš větší kousek, "utopený" stromek špatně roste. |  | Spätný náraz, 8.10.2009 Nerad a nemám dost informací. Kácel ve vlastním lese, není to profík. V okamžiku pádu stromu se otočil a pokládal pilu. Když se otočil zpět, zasáhla ho větev do levého oka. Podrobnosti nevím a nespekuluju co a jak. Stalo se zjara, dodnes marodí. |  | Spätný náraz, 7.10.2009 ___Otočit se při odstupování od padajícího stromu je trestuhodné zahrávání si se zdravím.___
Kolega takto nedávno přišel o oko! |  |
 |
|
|
|