|
Příspěvky uživatele - 154.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
MTD gutbrod problém s hydropřevodovkou, 20.5.2017 Zdar lidi, mám takový problém. Koupil jsem zahradní traktůrek Gutbrod MTD s hydrostatickou převodovkou Hydro gear a z ničeho nic mi traktůrek jezdí dopředu trhavě a nějak v tom rachtá, přitom když chci couvat tak to jede krásně bez trhání a cukání, a... celý příspěvek > |  | Praskání angreštu při zavařování, 22.7.2010 Moje zkušenost je taková, že ne každá odrůda angreštu je vhodná k zavařování. Odrůda "Zlatý fík " při zavařování nepraská a stejně zralý angrešt odrůdy "Roman" popraská vždy. |  |
|  | Rašelina funguje, 7.7.2009 olšové šištičky jsou supr, mám je v jezírku už třetí rok a spolehlivě řasu redukujou.každým rokem je měním a max.spokojenost.voda je čistá jemně nahnědlá, ale rybám se daří dobře.mám jezírko asi20m3 a na tento objem asi 5litrů šištiček. |  | Kysané zelí, 18.11.2008 Na zelák 18 l jsme koupili 30 kg zelí, zelák naplnili a zůstalo do 3 sklenic 0,7 l. |  |
|
|
|