|
Příspěvky uživatele - 212.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Champion 50 WP, 5.7.2009 Nee.Já jsem to dostal bez návodu a na krabce nic není.Dík |  | Champion 50 WP, 3.7.2009 Champion 50 WP
Plísen okurková
Má někdo skušenosti?Jak často používat atd. Dík Marek |  |
|  | Cuketa - uhnívání, 30.6.2009 Můžu se zeptat jaké návnady na slimáky používáte? Používám sůl, ale déšť vyhrává! Pomýšlel jsem natáhnout na cuketu silonku. Děkuji za radu Marek |  | Skleník z polykarbonátu, 30.6.2009 Nemůže mi někdo poradit kolik stupnů má být ve skleníku? Mám tam okurky, rajský, papriku a canabis. Děkuji |  | Skleník z polykarbonátu, 29.6.2009 Nemůže mi někdo poradit kolik stupnů má být ve skleníku? Mám tam okurky, rajský,papriku a canabis. Děkuji |  | Plísen okurková, 29.6.2009  Dobrý den
Prosím o radu!!! Jsem začátečník! Koupil jsem si skleník a pěstuji tam Okurky Hadovky i nakladačky s rajčaty a paprikami.Na Listech okurky se mi objevili Světlé flíčky a na plodech malých okurek taková vata.Zřejmě Plíseň.Použil sem... celý příspěvek > |  | Skleník z polykarbonátu, 27.5.2009 Dotaz. Mám polykarbonát ze skleníku na zimu sundat?Děkuji |  |
 |
|
|
|