|
Příspěvky uživatele - 154.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 25.7.2009 Dotaz : Muzu timto cerpadlem (Extol) cerpat i pitnou vodou a nasledne ji pit? Na jednich strankach kde toto cerpadlo prodavaji pisou :
( Čerpadlo nesmí být použito pro čerpání pitné vody ani vody určené pro úpravu vody na pitnou ) |  | Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 6.7.2009 Problem vyresen, zkusil jsem pouzit jinou hadici, nez byla ta puvodni, zrejme to stare vedeni uz bylo pospojovane a neudrzelo tlak pro vypnuti, po napojeni nove hadice vypina i zapina TSP jak ma :)
Jen jeste malinkatej dotaz, budu to cele zarizeni... celý příspěvek > |  |
|  | Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 4.7.2009 Dekuji za reakce, ano s tim, ze vibracni cerpadlo nedokaze vyvinout dostatecny tlak na vypnuti systemu jsem si myslel :(
Hledal jsem jeste nejake jine cerpadlo v hodnote okolo 2000 Kc (nechci davat za cerpadlo 5000 Kc) a nasel jsem zas vibracni... celý příspěvek > |  | Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 4.7.2009  Zdravim, zkusim to nejak popsat :
Resim tento problem : Jedna se mi o to abych dostal z vrtu 18 m vodu do chalupy, obcasne pousteni vody na umyti nadobi i rukou a dalsich :)
Na sprovozneni jsem pouzil vibracni ponorne cerpadlo znacky extol a jako... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|