Příspěvky uživatele - 45.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Einhell BG-PC 3735 z Baumaxu, 18.4.2010
Také jsem uvažoval o této pile. Tak ji asi taky koupím.
Kolísání otáček motoru Tecumseh, 17.4.2010
Ahoj lidi, mám takový problémek s motorem Tecumseh Vantage 35. Po zimní přestávce jsem dnes poprvé sekal trávu a mám pocit, že má motor nějaké vysoké otáčky. Zkoušel jsem to už seřizovat, ale když jsem pohyboval seřizovacím šroubkem, tak motor pak... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 4.1.2010
Jenom bych se chtěl zeptat. Mám letos první zimu tento rozmrazovač s termostatem a doposud vždy udržel minimálně v otvorech v plováku hladinu nezamrzlé vody, někdy i cca 10 cm kolem. Pak přišla obleva, celé jezírko roztálo, ale v sobotu začalo opět... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 3.7.2009
Díky všem za odpovědi. :-) Jen ještě otázečku. Hledal jsem tyto produkty na internetu a nalezl jsem některé ohřívače bez termostatu, tudíž zbytečně hřejí, dokud se nevypojí, tzn. třeba i zbytečně při oblevě. Proto bych se chtěl zeptat na výše... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 30.6.2009
Chtěl jsem se zaptat, co používáte v zimě, aby nedocházelo k zamrzání jezírka. Viděl jsem, že vyrábějí jakýsi plovák, pod kterým voda nezamrzne a zajistí tak možnost úniku metanu z jezírka a přívodu vzduchu. Díky za odpovědi.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika