Příspěvky uživatele - 149.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plevel v novém trávníku, 2.7.2009
Dobrý den, poradí někdo mně i případně dalším, zda existuje nějaká literatura tykající se určování plevelů a současně s návodem, jak se s tím kterým plevelem vypořádat. Děkuji za radu. Pavel R
Houby v trávníku, 2.7.2009
Dobrý den, prosím tím pískováním myslíte jen rozhazovat písek po trávníku nebo ho nějak zapracovávat do půdy? Děkuji za pokud možno podrobnější vysvětlení. Zdá se mi opravdu logické, že by se tím měla půda provzdušnit. Pavel Renčín
Třešen Van - popraskání a hniloba plodů, 25.6.2009
Pane Pavlíčku, díky za komentář. Napadlo mně to také, ale sám jsem tomu nevěřil, když 2 ostatní stromy byly normální. Asi je ta VANka náchylnější, jak píše ten příspěvek níže. Nicméně oběma moc děkuju za radu.
Třešen Van - popraskání a hniloba plodů, 25.6.2009
Dobrý den všem, mám 3 různé stromy třešně na jedné zahradě.  Dvě z nich normální zdravé.  Jedna cca 7 let stará Van letos má většinu plodů popraskaných, před dozráním hnijí, na listech není nic neobvyklého. Vůbec netuším co by to mohlo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika