 |
Příspěvky uživatele - 213.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik cukru?, 2.7.2009 Zvýší se množství alkoholu. A pokud je ovoce zralé, vlastnosti pálenky se nezhorší. Rozdíl vidím asi takový jako když použijeme na kvas 2 odrůdy jednu s větší cukenatostí a druhou s nižší cukernatostí.Cukr se kvašením přemění na alkohol a oxid... celý příspěvek > |  | Kolik cukru?, 1.7.2009 Já když si osladím čaj řepným cukrem, tak marně hledám náznak chuti po řepě :o). Je jasný, že chuť pálence dodává zralé ovoce, ale nemysím, že cca 2 kg cukru na 100 l kvasu změní senzorické vlastnosti pálenky. M. |  |
|  | Kolik cukru?, 1.7.2009 Cukr mění vlastnosti pálenky? Jak? Sacharoza (cukr) není umělé sladidlo je to vykrystalizovaná štáva z řepy cukrovky takže přírodní produkt, vhodné je použít surový nebělený cukr.Cukr v ovoci jsou molekuly fruktózy a glukozy, sacharoza je tvořena... celý příspěvek > |  |
|
|
|