|
Příspěvky uživatele - 126.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růst jednoletých sazenic, 12.7.2009 Dobry den asi jsem se v poslednim prispevku nejak spatne vyjadrila. Takze z puvodniho kminku vyrasil slahoun, ktery je slaby, ale pekne se rozvetvuje a ma pekne listky s timto slahounem nevim co mam delat, aby zesilil mozna bych mala pudu necim... celý příspěvek > |  | Růst jednoletých sazenic, 5.7.2009 Nadoba ve, ve ktere mam nyni zasazeny sazenice vina ma vic jak 20l, zaroven je ve foliovniku a ten je umisten na jizni strane zahradniho domku. Sazenice byla vlastne puvodni kminek de, ktereho vyrasil slahoun, ktery se rozvetvuje a ma pekne listky,... celý příspěvek > |  |
|  | Růst jednoletých sazenic, 1.7.2009 Takze pro presazeni je dulezite, aby byla v tom obdobi vlaha? Mohlo by to byt na podzim to nam tu nejvice prsi, nebo mam s presazenim z tech velkych nadob pockat az do jara? Taky bych potrebovala vedet jak daleko mam tuto jednoletou... celý příspěvek > |  | Růst jednoletých sazenic, 30.6.2009 Myslela jsem si ze ji v te nadobe budu pestovat protoze je na ni namalovane vino ta prvni sazenice roste dobre a tet s ni rasi uplne od spodku druhy vyhonek tedy spise nejake listky. Ta druha sazenice obrasi asi pozdeji protoze jak jsem ji zdomu dala... celý příspěvek > |  | Růst jednoletých sazenic, 30.6.2009 Mam dotaz, ziji v Anglii a chtela bych si tu vypestovat revu na pergolu sazenici mam jen se mi zda ze je slaba, pestuji ji v obrovske nadobe a nevim jestli nemam spatnou pudu jsem zacinajici amaterka, taky nevim o jakou odrudu jde zakoupila jsem ji v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|