|
Příspěvky uživatele - 110.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Al-ko FRS 4125, 30.6.2009 Mám podobnou zkušenost - u FRS 410 se mi opakovaně rozskočila strunová hlava, při poslední nedobrovolné rozborce už jsem všechny komponenty nedohledal. Naštěstí tchánovi zbyly dvě strunové hlavy z křovinořezu Stihl (typ nevím), který mu předloni... celý příspěvek > |  | Stenson 5200, 2.1.2009 Je to prostě Hecht 945 (ale též 99 různých jiných jmen a různých barev v různých odstínech), jen má delší lištu a stojí méně peněz... |  |
|  | Motorová pila do 5000kč, 7.10.2008 Souhlas se Stanislawem - zakladatel vlákna se podle všeho nehodlá živit jako dřevorubec, ale občas něco uříznout nebo prořezat. Vysmívat se někomu, že pořezal za dva roky 20 kubíků je stejně blbé, jako zesměšňovat řidiče, který najede 10.000 km ročně... celý příspěvek > |  | křovinořez Al-ko, 27.6.2008 Od fy. Werco ("Hecht") mám pilu (945), Al-Ko zase vyžínač (FRS 410). U Hechtu není země původu vyznačena vůbec, Al-Ko se jednoznačně přiznává (Made in P.R.C.). Nedělám si iluze o výrobci jednoho či druhého, na druhou stranu pila ani... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|