Příspěvky uživatele - 110.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rider versus zahradní traktůrek, 29.6.2009
S tím otáčením ve svahu bude v každém případě problém. Málo který, jak hoby, nebo profi stroj je na tuto eventualitu stavěn. Na káždém z těchto strojů je vyznačena boční svahová dostupnost 10 stupňů. Je asi jen o zkoušce kolik je realita - myslím si... celý příspěvek >
Rider versus zahradní traktůrek, 28.6.2009
Dobrý den. Pro pána 45.244 - jen poznatek. Nesekalo se z důvodů toho, že to nebylo v plánu. Mě osobně nezajímalo, (jsem jeden z těch kašpárků)zda se to dá posekat, protože vím, že ano. (křovinořez zvládne skoro vše)  Kromě toho posledního kopce... celý příspěvek >
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 26.6.2009
Tak zde je to video. Omlouvám se za kvalitu a trochu zmatek, není to sestříhané, ale zas to není moc dlouhé. www.youtube.com/user/Adoslav23 Doufám, že to někomu pomůže.
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 24.6.2009
Tak se hlásím po předváděcí akci. Video se budu snažit dodat v nejbližší době. V zásadě nezklamal ani jediný rider. Jen mě u HQ zklamalo zpracování kapotáže. Tak férové plasty - nevím jak dlouho vydrží, kroutí se a člověk má strach, že se brzy ulomí.... celý příspěvek >
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 18.6.2009
Příští týden budu mít tyto dva ridery na předváděcí akci. Zajímalo by mě, zda se mám na něco konkrétně zaměřit, co si otestovat, na co si dát pozor a co si "omakat", abych si mohl vybrat. Jde mi hlavně o jejich slabiny, které by mě mohly do... celý příspěvek >
Rider Stiga nebo Husqvarna?, 7.4.2009
Děkuji za diskuzi k tomuto tématu. Řekl bych, že je velice podnětná. Chtěl bych se ještě zptat, jak funguje hydro oproti elktro u zvedání příslušenství. Na klasické zemědělské technice je hydro trochu těžkopádné, ale tam se to dá schovat. Myslím tím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika