Příspěvky uživatele - 215.123

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mléko proti plísni na okurkách, 30.5.2009
já okurky vyvazuji do výšky a dole mám i netkanou textílii... ale když je prostě vlhko a blíží se konec léta a všude hlásí plíseň, tak se jí taky neubráním... tak to prostě asi je... na konci léta stejně ty okurky už lezou i ušima :)
Mléko proti plísni na okurkách, 30.5.2009
Včera jsem se dozvěděl jednu "babskou" radu proti plísni na okurkách. Prý už teď, jakmile se okurka ujme, tak jedna ku jedné mléko s vodou a pravidelně každých 10-14 dní tím okurky zalít... Prý ta "známá té známé" tohle dělá už... celý příspěvek >
Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 29.5.2009
no tak na to se přesně ptám, jak to řešíte v praxi
Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 28.5.2009
Plíseň bramborová - užitečné info Chemická ochrana S ošetřováním je většinou vhodné začít preventivně, t.j. přibližně v polovině června, a podle průběhu počasí pak ošetření opakovat. V průběhu sklizně je vhodnější používat přípravky s kratší... celý příspěvek >
Rovral 50 WP Acrobat MZ už jsem to našel ten první preventivně už na konci června viz citace www.zahradkareni.cz/rajcata.htm
Rez nebo cizopasník?, 28.5.2009
tak snad se má nakonec jednat o nějakou houbovitou chorobu... byl mi doporučen BAYCOR, dneska jsem postřik provedl a uvidíme co dál... za 10 dní mám provést nový postřik a nejlépe jiným fungicidem, to prý je vždy lepší, pro jistotu, že je to lepší... celý příspěvek >
na obalu toho "zdravého rajčete" jsem to taky našel, že se to má, ale ptám se na realitu, na zkušenost zahrádkářů, zda to dodržují a zda se to vyplácí a nebo je to jen mrhání další chemií na rádoby jinak BIO zeleninu...
Jaké tyčky k rajčatům?, 27.5.2009
není keříčkové rajče jako keříčkové, liší se to samozřejmě mimo jiné i velikostí plodů! pokud jde o keříčkové rajče, jež nasadí maličké cherry rajčátka, tak pak tyčky nebudete potřebovat... ale pokud to bude keříčkové balkónové co jsem napřiklad... celý příspěvek >
Okurky Saladin, 27.5.2009 Obsahuje fotku
včerejší foto, tj. od předchozí fotky jen cca. 9 dní, roste to jako blázen, zatím si to nemohu vynachválit!!! na 2 sazenicích jsem již napočítal cca. 15!!! plodů tohle je zatím největší kus
Rez nebo cizopasník?, 27.5.2009 Obsahuje fotku
tak jsem v koncích... takhle to vypadá po tom postřiku OMITE co jsem aplikoval před cca. týdnem či 10 dny, přesně jak jsem psal... co teď??? co s tím? co to tedy je???
Rez nebo cizopasník?, 17.5.2009 Obsahuje fotku
hrušeň vysazená druhým rokem tyhle fleky a zkroucené listy již přes tři týdny; myslel jsem, že jde o rez, ale ze zdejší diskuze to dle rad vypadá na nějakého cizopasníkem, dnes jsem postříkal Omitem (nebo tak nějak)
Okurky Saladin, 16.5.2009 Obsahuje fotku
připojuji fotku, zatím se zdají ty roubované ok, třetí týden ve skleníku; nasazují již několik plodů, leč vše stále jen těsně u země, snažím se je "vytahovat" nahoru, ale jde to obtížně
Okousané konce nových větviček, 16.5.2009 Obsahuje fotku
zdravím, na asi 4 leté meruňce jsou jakoby okousány všechny konečky nových větviček, ty nejjemnější části plus ty jemné lístky pořád se tam ochomítají mravenci, ale mšice naštěstí nic co s tím? mám to nějak řešit?
Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 16.5.2009
vydržte pár dní, to ještě nemusí nic znamenat... u rajčete taky kolikrát původní listy skoro "odejdou" a vše se začne tvořit znovu
Okurky Saladin, 29.4.2009
Zdravím, zakoupil jsem roubované okurky Saladin (salátovka) a už jsou pár dní ve skleníku. Hodně jsem se snažil nastudovat o jejich "zaštipování". Jak první květy vyštípnout, na výhonech nechat jen jeden list, atd... Jenže od prodejce... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika