|
Příspěvky uživatele - 55.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Umývání brambor při sklizni?, 23.7.2009 Ale přece jenom vypláchnutí úst a následné vyplivnutí roztoku bude asi o něčem jiném, než jeho konzumace. Ale samozřejmě netvrdím, že se omytím stanou brambory jedovatými. Jen jsem to prostě nevěděla, takže jsem nechtěla riskovat nějaké zdravotní... celý příspěvek > |  | Podivna choroba rajcat, 23.7.2009 No vidíte, člověk se pořád učí. To tedy zírám. Moc vábně to nevypadá, to Vám teda povím. Zkusili jste některý ten nádorek rozříznout? Jestli v něm není třeba nějaká larvička. Ovšem může to být klidně i nějaká virová choroba. Jsem moc zvědavá, jestli... celý příspěvek > |  |
|  | Umývání brambor při sklizni?, 23.7.2009 Přiznám se, že jsem měla cukání to zkusit, ale nebyla jsem si 100% jistá, jestli je to dobrý nápad. Nevím, nakolik může hypermagan prostoupit pod slupku a nevím, zda je jedlý. Možná by se ta poživatelnost dala zjistit. Ale protože brambory při... celý příspěvek > |  | Umývání brambor při sklizni?, 22.7.2009 Já tedy proto, že když jsem viděla tu spoušť, kterou mi, přes několik postřiků, na nati napáchala plíseň, nechtěla jsem čekat, až mi deště spláchnou spóry k hlízám. Mimochodem sázela jsem na jaře malinkaté hlízky, které byly ke konzumaci... celý příspěvek > |  | Rajče - plíseň startuje, 22.7.2009 No, to je divné. Já se s rajčaty zase až tak moc nemazlím. Slepice nemám, čili kvasit není co. Takže při zasazení sazenic dám akorát hrst dvě granulovaného hnoje. Později velmi sporadicky přihnojím na list a jen velice málo - když si vzpomenu -... celý příspěvek > |  | Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 22.7.2009 Ano, toto si také pamatuju, mám dojem, že to bylo ještě ve starém pořadu Receptáře, čili je to už hodně dávno. Tehdy býval tuším na ČT1. O těch testech to opravdu říkali. |  | Koi kapr - nemoc - poškozená tlama (zaklíněný kámen), 22.7.2009 Momentálně sice nejsem chovatel kaprů ani ničeho jiného, nicméně si myslím, jestli by nebylo lepší přestat bádat nad tím, jestli má kapr vykloubenou čelist a co nejdřív jeho utrpení zkrátit (tedy pokud jste to už neudělali nebo kapr... celý příspěvek > |  | Umývání brambor při sklizni?, 21.7.2009 Také brambory umývám. Brambory mám v děrované přepravce a hadicí opláchnu. Pak, stejně jako píše Radouš, nechám tak dva dny oschnout. A dál je to taky stejné. Zhruba roztřídím podle velikosti, nakopnuté nebo jinak poškozené konzumujeme nejdřív.... celý příspěvek > |  | Ovad - da sa odplasit?, 21.7.2009 No vidíte, a když koupíte dvě, spojíte příjemné s užitečným a ještě zabijete dvě hovada jednou ranou :-). Musela jsem se té představě zasmát. Vy si v poklidu hrajete tenis nebo badminton a pod Vámi se kupí mrtvolky ovádů. S tím vitamínem B nevím,... celý příspěvek > |  | Ovad - da sa odplasit?, 20.7.2009 No, mě napadlo pořídit si stádo nějakého dobytka, jehož krev bude pro ovády neodolatelnější, než vaše. Ovšem to je blbost, pochopitelně. Zkusili jste takovou tu repelentní svíčku? Nebo třeba zapálit i více kusů. Ovádi jdou prostě po krvi. Jinak se... celý příspěvek > |  |
|  | Pes a bouřka, 20.7.2009 A co třeba mixér sundat ze stolu a ukázat mu ho na podlaze? To by šlo, co? |  | Melounoviště 2009, 20.7.2009 Mně se nedaří. Mám tři sazenice na černé textílii v takovém improvizované ohrádce z tabulí skla, přikryté částečně bílou netkanou textílií, vypadají docela fajn, na jedné jediné jeden pidimelounek. Letos myslím nebude nic, to už se asi dohnat... celý příspěvek > |  | Choroba salátovek ve skleníku, 19.7.2009 Podívejte se v diskuzích kousek dolů, je tam diskuze z 13.7. pod názvem Okurky Saladin. Mohlo by to být ono. |  | Zesvětlalá růžice rajčat, 16.7.2009 Toto slyším (čtu) poprvé. Pokud jinak vypadají normálně - nevadnou, mají květy atd., tipovala bych to na nedostatek nějakého prvku. Možná hořčíku. Uvidíme, jestli někdo přidá svůj názor. |  | Květ smilku růžového roste z okurky, 16.7.2009 Mhm, to je zajímavé. |  |
 |
|
|
|