|
Příspěvky uživatele - 55.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké tyčky k rajčatům?, 30.5.2009 Jurajko, o té sklizni to bylo moc hezky řečeno, musela jsem se smát. Já jsem vloni i vyvazovala. Totiž to, co vyrostlo, nebyla keříčková rajčata, ale nestvůry, které si chtěly přisvojit celou zahrádku. Plodilo to jako o život, větve se ohýbaly pod... celý příspěvek > |  | Zahnuté listy u rajčat?, 30.5.2009 O kroucení listů rajčat je tady v diskuzi nespočet dotazů a odpovědí, ze kterých vyplývá, že nikdo neví, proč. Vloni se mi rajčata zkroutila rovněž, přečkala to, plodila jako blázen. Chce to klid. Halt buď to vyroste a zaplodí, nebo nevyroste a... celý příspěvek > |  |
|  | Odpadávání květů u rajčat?, 30.5.2009 V tyčkách nevidím problém, vloni jsem ty zatracené chobotnice musela podpírat taky, jinak by se vyvrátily. Rajčeti je šumafuk, jestli u něj něco stojí nebo ne. Je těžko radit, když nevidím stav rostlin jako takových. Měly by být sytě zelené, pevné,... celý příspěvek > |  | Odpadávání květů u rajčat?, 29.5.2009 Řekla bych, že buď je 1. sucho, 2. mokro, 3. horko, 4. chladno. Dělám si srandu. To tak prostě chodí. Občas kvítek upadne. Dělává mi to u paprik. Pokud na rostlině jsou další květy, netřeba se strachovat. Zřejmě je rostlina nestačí uživit. Možná by... celý příspěvek > |  | Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 28.5.2009 Jo, ještě - výše řečený přípravek mi vyhledávač nenašel. Je název určitě dobře? Opravdu to není Acrobat? |  | Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 28.5.2009 Do vyhledávače si zadejte plíseň bramborová, spousta odkazů. I na soupravu dvou fungicidů Zdravé rajče. píšou, že stříkat preventivně, tj. na začátku června. Brod, nebrod, kalhoty stáhnout! |  | V jakém stadiu máte melouny?, 27.5.2009 Tak melouny mám momentálně ve stádiu odumírání. Bylo chladno.Příští týden koupím sazenice a udělám druhý pokus. |  | Mulčování rajčat, 26.5.2009 Myslela jsem to takto: Posekám zahradu, koš s posekanou trávou odnesu na zahrádku, kde ji vysypu do řádků brambor nebo k rajčatům. Vzhledem k tomu, že na zahradě rostou sedmikrásky, tyto posléze vyklíčí a rostou již nejen na zahradě, ale i na... celý příspěvek > |  | Tak co kadeřavost?, 24.5.2009 Zrovna minulý týden jsem si říkala, že letos naše broskvička kadeřavost nemá. Vypadá to, že úroda bude dobrá. Na to jaká je malinká, rodí dobře. A trochu ukročím - a na bramborách - zatím - ani jedna mandelinka. Otrokovicko, babča. |  | Medvědí česnek - Tinktura - otrava?, 24.5.2009 Ptal jste v lékárně? Na zdrava-mrkvicka.cz píšou 7 kapek 3x denně. O nějakém omezení tam nic není. Zadejte si do vyhledávače medvědí česnek nebo spíš tinktura z m.č. a ono vám to vyplivne spoustu odkazů. Já osobně bych se ptala v lékárně nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Kompost - co do něj, 23.5.2009 Děcka, neblbněte, nedělejte z kompostu takovou vědu. Taky tam hážu prakticky všechno, kam taky s tím, žejo. Větvičky prostě potřebují delší čas, rok je opravdu málo. Prostě čím déle kompost zraje, tím lépe. Po třech letech odhažte vrchní část... celý příspěvek > |  | Největší vžité fámy na zahradě, 23.5.2009 Ojojoj, to jsme si nějak nerozuměli/y! Psala jsem o sedmikrásce a jeteli (atd.) v zahrádce (zavlečené po mulčování brambor posečenou trávou). V trávníku jsou mi celkem ukradené, protože likvidovat sedmikrásku a jetel atd. na 1600 m2 zahrady, by... celý příspěvek > |  | Ředkev ohnice, 23.5.2009 Jak jsem se na netu dočetla, jedná se o dvouděložný plevel, údajně nebezpečný, ale relativně citlivý na běžné herbicidy na dvouděložné plevele. A roste na kyselejších a chudších půdách, takže snížit kyselost a přihnojit? Zkuste si do... celý příspěvek > |  | Polehnutý hrách, 23.5.2009 Já myslím, Michale, že teď už fakt jen modlit, modlit a modlit. Myslím, že mít špagát osm metrů je docela odvaha. Logicky se na takové délce musí prověsit, už jen váha narostlého hrachu ho musí notně zatížit, natož pokud je mokrý. Určitě... celý příspěvek > |  | Choroba rajčat, 23.5.2009 Nee, bylo tam "mích rajčat". :-) |  |
 |
|
|
|