|
Příspěvky uživatele - 97.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rider nebo trakturek, 5.5.2009 Rider zvládne taky přerostlou trávu a to po oddělání záslepky a nastává tzv. řádkování.V tom není problém.Na tento způsob sekají i technické služby, neomezuje to v pojezdu a produktivita je maximální. |  | Rider nebo trakturek, 21.4.2009 Síla je v hydropohonu, vpodstatě,dále v šířce záběru, protože tu si většinou volíte u vyšších modelů.
Stiga POWER na ploše bez omezení, v kopcích potíže, slabší hydra, ale jinak může i používat cepák.
Stiga BIVOJ kdekoliv bez omezení, profi... celý příspěvek > |  |
|  | Malotraktor kolem 60000, 21.4.2009 Musím upozornit jen tolik, že mě ten šestiboký, poměrně slabý řemen stál 1500,- |  | Rider nebo trakturek, 14.4.2009 13 awd není pro Vás nejlepší volba, kdo Vám ho doporučil?Tento typ má jednoválcový motor BEZ talkového mazání!!!Vpodstatě potřebujete tlak a dvouválec.A nejsou traktory jako traktory, např 15-ka od ISEKI je velmi povedená . |  | Stáří benzinu do pily, 12.4.2009 Krátce: tato část se přeceňuje.Děda míchal palivo 20l s olejem do pily husqvarny na celou zimu, uskladněno v plechu ve stodole(to už by jsem řešil),kde teplota je jako venku(mínusová-kondenzace).Já míchám do pily benzín 5l s olejem stihl do... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 12.4.2009 P.S pro příspěvěk... xxx4.243:
Káždý názor se počítá, ale já už mluvím o praxi, ne o pochybách . |  | Malotraktor kolem 60000, 12.4.2009 Tady někdo nepochopil, co "tím chtěl básník říci".Tak polopatě pro jzd-podnikavce: mám rád taky masivnější věci, než chrastítka, ale snažím se vysvětlit, že zahradní traktůrek na zahradu na sekání ANO, ale pokud chci od něj něco více,... celý příspěvek > |  | Rider Stiga nebo Husqvarna?, 10.4.2009 Pokud se nepletu, tak u stigy je jen hydraulické zvedání příslušenství, ale nastavování výšky sečení je stále na kose.HQ měla výhodu v nastavení výšky sečení vedle sedadla obsluhy od základního modelu s tím, že od 17-ky dává hydraulické. |  | Malotraktor kolem 60000, 10.4.2009 Např. K46-průměk 19mm
KTM 10-průměr 25mm
KTM 10 má vyšší zátěžnost na hřídel.
Např.u hydro-gear, který se montuje do traktůrků, tak někdy se stalo, že prasknul-info ze servisu HQ(získáno pod... celý příspěvek > |  | sekačka na cca 3500 m2, 5.4.2009 Takže hrd, jenže jsou doporučovány tak do cca 2000m2.A hliník není vždy výhra, tráva žere vše a starší kompozit může být náchylnější na odstřelený kamínek. |  |
|  | sekačka na cca 3500 m2, 5.4.2009 Aspoň minirider se startérem na takovou plochu a manželka může sekat kdykoliv.Nebo hondy mají tuším ulehčené startování, ideální pro ženy. |  | Rider Stiga nebo Husqvarna?, 5.4.2009 Hydraulické zvedání používají už v této kategorii obě značky, tam problém nebude.HQ používá rychloupínací spojku, což je výhoda při změně příslušenství, kawasaki je bez diskuze V.I.P.Posilovače mají oba modely, ale HQ je asi o1/4 lepší, ale taky... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 5.4.2009 Pokud Vás blíže zasvětím do zahradních traktůrků, tak výkon motoru není tak úplně na prvním místě, jak by se zdálo na první pohled.Podstatné je jestli to hydro-pohon dokáže přenést na kola, tzn,že můžete tam mít 25k a slabý hydro a neutáhne to ani... celý příspěvek > |  | Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 20.3.2009 Tak to by jsem si koupil spíše Wisconsin riviéra s profi motorem od hondy(GXV).Porovnejte.Motoricky špička, robustně(výchozí váha)dost dobré, velký koš, vyklápění bez námahy, kvalitní díly.Osobně by jsem vsadil na rider např.Např. STIGA park-jen... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 20.3.2009 K původnímu dotazu: sekání které není na sušení dělím na dvě skupiny- 1.účelové 2.vzhledové.Pokud sekám vzhledově tak tráva se sbírá a občas zmulčuje, hlavně v letním období.Pokud sekám účelově, tak jsem jenom mulčoval, a to výši trávy co traktor... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|