Příspěvky uživatele - 211.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
cim hnojit, kolik a kdy, 14.3.2007
už se to tady řešilo, přečtěte si forum.
hořká sůl, 8.3.2007
takže na 10m2t,j,20m při 50cm šířce?chápu to dobře
hořká sůl, 22.2.2007
a můžete mi napsat množství cca na 50 cm široký pás okolo stromků?Např na 10 m2 
hořká sůl, 21.2.2007
Dobrý den, aplikuje se roztok hořké soli stříkáním na listy nebo je lepší zálivka ke kořenům. Jedná se u tuje.Děkuji za odpověď
thuja occidentalis-hnojení, 1.2.2007
děkuji.na jaře provedu.
hnojení trávníku, 31.1.2007
Dobrý den,měl bych dotaz,mám pozemek který leží mezi polem a lesem,potřeboval bych poradit s výběrem hnojiva na trávník.  jestli je vhodné i cenově koupit trávníkové hnojivo,nebo je lepší namíchat z různých druhů.    DĚKUJI ZA... celý příspěvek >
thuja occidentalis-hnojení, 31.1.2007
děkuji za odpověď.znamená to namíchat cererit s hořkou solí a nasypat okolo tůjí? v tom 50cm širokém pásu?
thuja occidentalis-hnojení, 30.1.2007
Dobrý den,chtěl jsem se Vás zeptat,čím nejlépe hnojit tůje,aby dobře rostly. Jestli zálivkou nebo tabletama. Potom kdy je nejvhodnější hnojit,na jaře,na podzim? Máme jich okolo hranice pozemku asi 450,tak bych nechtěl něco pokazit,když jsme do toho... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika