Příspěvky uživatele - 241.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání habrů, 24.5.2009
Když jsme kupovali sazenice habru v lesní školce, tak pán, co nám je prodával, nám pro ilustraci ukázal svůj živý plot z habrů, který měl 30 let a výšku do cca 150cm, a byl moc pěkný. Takže to určitě jde. My jsme je sadili v kombinaci s dřišťálem a... celý příspěvek >
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 24.5.2009
Já mám v 60 cm truhlíku 2 rostliny a mezi nimi ještě milion bells. Takže si myslím, že tři rostlinky by bohatě stačily, protože je vidět, že se opravdu rozrůstá. Ale ta kombinace s těma bellkama asi nebyla moc šťastná, protože jsou pořád nějaké ubohé... celý příspěvek >
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 22.5.2009
Já je mám letos také poprvé a nic moc o nich nevím. Mě už začíná kvést, má hodně dalších výhonů, ale taky se mě na něm usadila mšice. Zalévám dost, dokonce na ně prší a evidentně jim to prospívá. Kdysi jsem ho viděla na panelákovém balkoně a musím... celý příspěvek >
Hortenzie, 19.5.2009
Mám dotaz na hortenzii. Mám ji venku v květináči, tak jsem ji i koupila, a ani na ní nebylo napsáno, co je to za druh. Kvete bledě modře, ale její květy nejsou plné. Nevím ale, proč jí hnědnou konečky listů.Zalévám ji tak aby nebyla vyschlá, zasadila... celý příspěvek >
Lilek jasmínokvětý, 7.5.2009
Mám dotaz ohledně pěstování okrasného lilku. Mám ho v truhlíku na slunném stanovišti, poctivě zalévám, ale všimla jsem si u konce výhonů a listů, že začíná černat. Nevíte čím to může být? Děkuji Martina
Lilek jasmínokvětý, 7.5.2009
Poradíte někdo, kde dělám chybu u okrasného lilku? Mám ho v truhlíku na slunném stanovišti, zalévám ho tak aby nevyschl, ale konce výhonů a už i listů začínají černat. Našla jsem už i mšici, ale byla na jiné rostlině, tak si myslím, že to není od... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika