|
Příspěvky uživatele - 97.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit sršní ve stromě, 31.5.2009 Zasadit si zimní hrušku, na tu už ty potvory nejdou . A teď vážně, sršeň je chráněný hmyz, likvidace celého hnízda není úplně košer. Rozšířil bych odchytové místa rozvěšením Pet láhví s náplní sirupu, piva...
Martin |  | Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 31.5.2009 Viděl bych to na spálení od sluníčka. Papriky, předpěstované za oknem, toto na přímém slunci dělávají. Sám je otužuji několik dní před výsatbou venku ve stínu. Nové listy, které paprika pustí, by již neněly být poškozeny.
Martin |  |
|  | Prasklinky na Rubínu, 31.5.2009 Můžou to být mrazové desky, ale taky po "vzpamatování" stromku po poškození kořenového systému od hryzců došlo k bujnému růstu, což kmínek a větve stromku neunesl, a lehce popraskal. Prasklina se ale dodatečně zatáhne kůrou. Nic bych s tím... celý příspěvek > |  | Ochrana dřevěného plotu, 28.5.2009 Souhlasím s Vámi, starý luxol je výtečný. Před čtyřmi lety jsem u svého domku natřel podbití Luxolem Top (lazůra) a i přes napouštědlo a několiv vrstev je výsledek dnes katastrofální. Loupe se, praská, je vyšisovaný... Prostě ne vše,... celý příspěvek > |  | Ochrana kanadské borůvky, 28.5.2009 Můžete rozvěsit CD-čka, ale síť asi nic nenahradí. Až se kosi a špačci "přežerou" třešní, tak se do borůvek rádi pustí... |  | Udírna, 28.5.2009 Ano, můžete v klidu použít. |  | Tak co kadeřavost?, 24.5.2009 Mám takový pocit, že Vám vůbec nerozumím. Nemáte náhodou potřebu vždy něco komentovat?
Martin |  | Tak co kadeřavost?, 24.5.2009 Vycházel jsem z toho, že stromek je zasazen pouze rok. A to opravdu nic jiného, než otrhat plody, nemůžu doporučit.
Martin |  | Tak co kadeřavost?, 24.5.2009 Ani Vám moc nezávidím, loni zasazená broskev obsypaná plody... Bude Vám cukat ruka, ale je nutné většinu plůdků odstranit a nechat pouze na ochutnání. První dva roky od výsatby se tvaruje korunka (přírustek dřeva na úkor plodnosti).
Řez... celý příspěvek > |  | Rajčata a papriky na balkoně? Jak na to?, 19.5.2009 Píšete, že jste koupila keříčkové rajčata, ale už nepíšete druh. Pokud to jsou chery rajčata, tak do 80 cm truhlíku bych dal 3 ks, pokud klasické, tak bych použil větší nádoby (min. 10 l kyblíky) a sázel bych po jedné. Papriky já osobně řeším... celý příspěvek > |  |
|  | Piliny pod jahody, 19.5.2009 Určitě, lepší piliny než nic. Když jsme byli v devadesátých letech na brigádě v Anglii na jahodách, používali mezi řádky a pod jahody slámu.
Martin |  | Výroba domácího sýra, 19.5.2009 Slyšel jsem, že syřidlo se prý v domácích podmínkách dá nahradit octem nebo citronovou šťávou. Máte s tím někdo zkušenosti?
Martin |  | Stromy a mravenci, 19.5.2009 Ale u růží by to trochu vadilo, nebo se mýlím?
Martin |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.5.2009 Charlie, už jsem Vám to chválil v minulosti, je to opravdu krásná a precizně provedená práce. Teď už jen přeji hodně teplých večerů...
Martin |  | Stromy a mravenci, 19.5.2009 Pokud mšic máte "hafo", tak bych už opravdu použil postřik.
Martin |  |
 |
|
|
|