|
Příspěvky uživatele - 71.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
křovinořez, 27.2.2007 Ještě jednou děkuji za rady, jak to dovolí počasí mám k zapůjčený křovinořez a pokusím se vymítit to nejhorší a snažím se získat sestavu vari s bubnovou sekačkou nebo mulčovačem M.S . |  | křovinořez, 23.2.2007 díky za supr rady, to mulčování mě taky napadlo, ale problém je ta cena, jak jsem psal na začátku jsme 3 vlastníci a to věc velmi komplikuje |  |
|  | křovinořez, 22.2.2007 díky za rady a zvládne bubnová sekačka i nálety a jaký typ? |  | křovinořez, 22.2.2007 Pozemky jsou 4, ale nebudu je obhospodařovat všechny najednou, doufám že si je rozdělíme a v budoucnu mi zůstane 3000m2. je to rovina ale pozemky jsou nerovné,rozryté od divočáků, plné náletů z hraničního remízku a lesa. |  | křovinořez, 21.2.2007 vážení
zaujali mě vaše příspěvky a tak žádám o radu. zdědili jsme několik pozemků vždy asi tak 2000m2, v hrozném stavu - nálety atd.bohužel je nás více vlastníků, ostatní nemají zájem a tak větší investice do techniky nehrozí. hledám... celý příspěvek > |  |
|
|
|