Příspěvky uživatele - 94.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyschnuta borovica, 22.7.2010
Tu k životu už neproberete, to mi věřte.
Wollemia nobilis - zkušenosti s pěstováním, 18.1.2010
Blahočet (Araucaria) u nás vydrží i v zimě ve volné půdě a občasné mrazy ustojí. Budiž toho důkazem skvost pana Jaroslava z Mladé Boleslavi
Nebezpečný smrk, 26.6.2009
Radku B., nevím proč mě stavíte na roveň nějakého vám zřejmě blízkého udavače. Já jsem totiž svého "skvělého" souseda na žádné úřady nenechal předvolávat. Já si to s ním vysvětlil osobně. Každopádně dřevinám rozumím a to... celý příspěvek >
Černání tůjí, 26.6.2009
Kočky? Tak to se nabízí jednoduché řešení.
Nic o dané věci nevíte a rozdáváte své rozumy. Myslíte si snad, že cpu bezhlavě pojišťovně prachy do chřtánu a že nemám páru o ceně materiálu a práce, když jsem postavil barák, garáže, atd.?Nepřál bych Vám mít takového souseda. Jeho cílem... celý příspěvek >
zmiňované foto:
Předchozí téma "nebezpečný smrk" je svým rozsahem již velmi nepřehledné, proto jsem založil toto pokračování - (?). Pokusím se shrnout pár základních věcí ohledně výsadby velkých stromů: Kdo sází vysoko-vzrůstné dřeviny do míst, v... celý příspěvek >
Mazat hlínu na pařez pokáceného stromu a nebo na řeznou ránu ještě živého stromu je veliký rozdíl. Vy ho nevnímáte?!? A jinak Váš děda zřejmě při tom zamazávání už cítil smaženici z Václavek. :-)
termín přesazování dřevin, 6.2.2009
Tázal jste se v listopadu, takže jste přesazení javoru zřejmě již realizoval. Pokud ne, dá se to udělat i v předjaří, kdy už půda není zmrzlá a pupeny ještě neraší. Každopádně je vhodnější podzimní doba. Mám osobní zkušenost s... celý příspěvek >
Prořezávání borovic, 5.2.2009
Ano, je. Toleruje Vám Vaše připomínky.  Ale teď vážně: Pokud požadovaným zásahem nedojde strom výrazné škody, a odřezem dvou větví snad ne, tak nechte souseda být a zprostředkovaně řez proveďte sama. Není přece možné, aby se někdo nenašel,... celý příspěvek >
"Rovnání" kmínku - Smrk stříbrný (Picea Pungens), 4.2.2009 Obsahuje fotku
Může někdo fundovaný poradit? Mám cca 2,5 m vysoký stříbrný smrk, kterému takřka u paty odrůstá paralelní kmínek. Ten zasahuje do cca 1,5 m výšky a je silně ohnutý k hlavnímu kmeni (viz nákres). Odstranit ho nechci, neboť by po něm... celý příspěvek >
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 28.1.2009
Pane Jardo, ten blahočet je nádherný. Upřímně Vám závidím. Sadil jste ho jako malou rostlinu? Pokud ano, chránil jste ho v zimě nějak proti mrazu a sněhu (do určitého věku)? Ze současných fotek je vidět, že již zimu přečkává nechráněn bez újmy.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika