Příspěvky uživatele - 79.148

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to nemoc, nebo nedostatek neceho, 24.6.2009
Pohnojil jsem popelem azalky - povyskočily. Dávám ho s úspěchem i k jahodám a ostružinám.  Popel obsahuje hodně draslíku v uhličitanové formě a zřejmě vápník v něm obsažený nemá tak zásaditý charakter jak by se očekávalo. Pro jahody jsem popel... celý příspěvek >
Pražce v zahradě, 24.6.2009
Vyrůstal jsem na železniční stanici a nikdy jsem neviděl, že by pražce někdo natíral. Pražce a dřevěné sloupy se napouštěly vakuovou impregnací při jejich výrobě.
Praskání angreštu při zavařování, 24.6.2009
Angrešt se se zavařuje v nezralém ještě tvrdém stavu. Pak tolik nepraská. Ale právě proto je lepší džem z vyzrálého. Ten nemá chybu.
Kdepak jsou včely?, 24.6.2009 Obsahuje fotku
Čmeláčí hnízda jsou činná do konce srpna. Vzhledem k tomu, že ve hnízdě by mohly přezimovat mladé samičky, navrhuji při omítání zastrčit na chvilku dřevěný kolík do díry a okolí zaomítnout. Díru bych nechal pro přístup čmelákům do dutiny pro... celý příspěvek >
Prirozena eliminace zab, 22.6.2009
Zkuste s nimi žít. Řekněte si ty krásně zpívají a hned budete mít lepší pocit. Cožpak jste nikdy neusnul u televize? Pulci ničí komáří larvy. Soužití je jistě prospěšné.
Škůdci na česneku, 21.6.2009
Chřestovníček se nechá likvidovat sběrem a stíráním larev z listů. Dnes jsem vytáhnul jeden česnek a zjistil, že je možno jej již sklízet. Letos je příznivý rok a bude časná sklizeň. Květové stvoly jsem odstříhal asi před 2 týdny. Jsou výborné do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika