|
Příspěvky uživatele - 220.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pozor na kvalitu benzínu, 12.5.2006 Chci tímto upozornit na kvalitu benzínu. Mám na mysli, abyste kupovali benzín u Vámi osvědčených čerpacích stanic a ne kvůli pár desetníkům koupit něco nevyzkoušeného. Už se řeší u různých značek zadření nové pily a vypadá to na nekvalitní... celý příspěvek > |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 12.5.2006 Já jsem to pochopil opačně, pokud je to tak nic proti. J.S. |  |
|  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 11.5.2006 Já jsem něco podobného čekal. Mám testy a používám jej víc jak 5let. Takové diskuze jsem už absolvoval, kdy určitá skupina rádoby uživatelů, nebo nevím co kritizuje co si přečte, ale ví o tom houby. Víc se k tomu nevyjadřuji. Firma sídlí v... celý příspěvek > |  | Jaké palivo do motorové pily?, 2.5.2006 Metaltec je aditivum na synt. bázi bez mech. příměsí. Jednou jsem omylem natankoval čistý BA 95 a vyřezal na cca 50cm průměrech celou nádrž. Sám jsem nechápal, že se nic nestalo. Pilu jsem rozebral a žádné stopy po zadření. Od té doby je to 5... celý příspěvek > |  | elektická pila jakej kabel?, 27.4.2006 Jestli kabel budete kupovat, uveďte příkon pily např. 2000W, a kupujte ve speciál elektro, prodlužovací kabel nemá být příliš dlouhý a musí být rozvinutý, smyčky a nevhodný průměr vodiče snižují výkon, pozor na vhodný jistič a práci ve vlhkém... celý příspěvek > |  | Jaké palivo do motorové pily?, 27.4.2006 Ještě Vám napíšu rizikové faktory, které mají vliv na životnost - tupý řetěz - motor nemá odpor vytáčí se a méně se maže, zanedbaná údržba ventilátoru a čištění žeber válce - špatné chlazení, nekvalitní benzín a olej a také nesprávný poměr, další... celý příspěvek > |  | Jaké palivo do motorové pily?, 26.4.2006 Jenom doplním, nemíchejte různé druhy, jak benzínu i oleje , potom dochází k uvolnění karbonů a životnost se snižuje. J.S. |  | Křovinořez Homelite, 3.4.2006  Homelite je americká značka, já jsem kdysi začínal s pilou XL,200 , 240,300. Tehdy to bylo něco, pily nebyly. Teď bych přesto volil jinou značku např. Dolmar, který je osvědčený a má velmi příznivé ceny, nebo Stihl 4MIX, Honda 4takt,... celý příspěvek > |  | Marunaka, 3.4.2006 V této cenové relaci máte nyní opravdu velký výběr. Marunaka,Shindaiwa(Honda motor) jsou značky s komponenty japonskými. Zastoupení Marunaki momentálně neznám, ale Kawasaki motor hovoří samo za sebe. Hlavně si ověřte dostupnost a ceny... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|