|
Příspěvky uživatele - 220.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
habr, 21.3.2007 Habr nelze řízkovat. Množí se semenem nebo jak radí ten pán - vyrýt mladé semenáčky někde v lese, a to teď na jaře nebo na podzim. Kořeny mírně zkrátit, nadzemní část taky, asi tak o 1/3, řez nad horním pupenem. Habr se dá tvarovat, snáší... celý příspěvek > |  | Elektrika od Stihlu?, 7.3.2007 Nepopírám kvalitu MSE 220, ale cena je a to jsme tu již probírali např. proti Dolmarce řadě 21..... více jak dvojnásobná. Je to už otázka kolik chcete investovat i hmotnost přes 6 kg proti 4,2kg je dost velký rozdíl. Rozhodně z pohledu... celý příspěvek > |  |
|  | destilační přístroj, 1.3.2007 Vidím zde velkou diskusi o pálení, a proto bych chtěl požádat o radu. Jsem naprostý laik,sám nepálím a momentálně mám připravený kvas, který si nechávám vypálit přes známého. Ze svého okolí slyším spustu protiřečících rad jak na to. Spousta... celý příspěvek > |  | Elektrická pila Jonsered, 1.2.2007 Vážení pánové, jenom malé upřesnění ten inkriminovaný článek jsem pouze zkopíroval i s chybami tak jak byl zveřejněn na internetu i v tisku. Já osobně jsem si vyzkoušel to, že připojení jakéhokoliv spotřebiče musí být správně dimenzované.... celý příspěvek > |  | Husqvarna, 26.1.2007  Nechcete snad říct, že jste výrobní řadu Sachs Dolmar před r. 89 neznal, to by bylo věrohodnější. Protože nebyla cesta z NSR, kromě Tuzexu. J.S. |  | Ruční vřetenová sekačka, 11.1.2007 V sezóně potřebuji jednou týdně posekat cca 80m2 rovného trávníku. Vzhledem k malé ploše a bez dosahu elektrické energie jsem se rozhodl pro ruční vřetenovou sekačku. Po prolistování nabídkami jsem objevil výrobek Stiga se šířkou záběru 40 cm... celý příspěvek > |  | Seřízení motorové pily Homelite 3314, 4.1.2007 Mlžení, jak uvádíte je jev který se vyskytuje u každé pily a je to někdy využito jako poslední možnost jak se zachytí prach před vstupem do motoru v kolínku u některých typů pil. Karburátor můžete vyzkoušet, když nemáte odpovídající zkoušecí... celý příspěvek > |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 19.12.2006 Který typ myslel opravář, nebo to uvedl obecně ? Ale jedno je jisté nesprávný způsob používání - neustálé přidávání plynu snižuje životnost spojky každé kosy, nebo křovïnořezu. Mám dost kamarádů, kteří používají Dolmar i jiné značky, ale o... celý příspěvek > |  | Výběr elektrické pily, 14.12.2006 Já jsem to uvedl pro zajímavost, že výrobce také toto zohledňuje a uvádí to přímo do návodu. Jak jsem se dotazoval, tak kdyby došlo tímto k poškození pily teoreticky , tak kdyby se to prokázalo, tak je to jako z přetěžováním, ale prokázat to je... celý příspěvek > |  | Výběr elektrické pily, 13.12.2006  Testuji nyní novinku od Dolmara el. pilu 2145 2000W, 45cm lišta, kovová skříň, přídavná ozubená lišta, rozběh bez rázů do sítě, protiskluzové rukojeti, motor Makita s ochranou proti přetížení, otočené řetězové kolo, boční napínač bez... celý příspěvek > |  |
|  | Proč mám červivé broskve?, 24.11.2006 Tato "choroba" je způsobena většinou blízkým a hojným výskytem třešní, jablek, švěstek a pod., které nikdo nestříká. Doporučuji Vám zakoupit OPTIKOMBI ŠVESTKA - TŘEŠEŇ (Kombinace přípravků proti škůdcům způsobujícím červivost plodů... celý příspěvek > |  | Pístní kroužek, 13.11.2006 Dolmar PS 33 má vrtání 37mm píšu to z paměti ještě ověřím.Sháněl jsem tyto kroužky do mopedů kamošům na tuning a ještě z PS 400 40mm J.S. |  | Bruska na řetěz, 27.10.2006 Předchozí přípěvek je k p. 188.170 J.S. |  | Bruska na řetěz, 23.10.2006 Když si představíte, jak zub vypadá- dozadu se snižuje, proto je nutný menší průměr od 50% opotřebení , větší průměr pilníku i po 50% by způsobil, že úhel by byl ne 60°, ale třeba 70°, navíc větší průměr je... celý příspěvek > |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 20.10.2006 Ptal jsem se v Příbrami, lze objednat na tel. 318635680 zaručeně kvalitní a zkouškami ověřený produkt. Na dotaz na chlór -pro ověření zda je moje inf. správná- jsem dostal odpověď, že jednou z předností M1 je ochrana proti korozi, ... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|