Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
habr, 21.3.2007
Habr nelze řízkovat. Množí se semenem nebo jak radí ten pán - vyrýt mladé semenáčky někde v lese, a to teď na jaře  nebo na podzim. Kořeny mírně zkrátit, nadzemní část taky, asi tak o 1/3, řez nad horním pupenem. Habr se dá tvarovat, snáší... celý příspěvek >
Elektrika od Stihlu?, 7.3.2007
Nepopírám kvalitu MSE 220, ale cena je a to jsme tu již probírali např. proti Dolmarce řadě 21..... více jak dvojnásobná. Je to už otázka kolik chcete investovat i hmotnost přes 6 kg proti 4,2kg je dost velký rozdíl. Rozhodně z pohledu... celý příspěvek >
destilační přístroj, 1.3.2007
Vidím zde velkou diskusi o pálení, a proto bych chtěl požádat o radu. Jsem naprostý laik,sám nepálím a momentálně mám připravený kvas, který si nechávám vypálit přes známého. Ze svého okolí slyším spustu protiřečících rad jak na to. Spousta... celý příspěvek >
Elektrická pila Jonsered, 1.2.2007
Vážení pánové, jenom malé upřesnění ten inkriminovaný článek jsem pouze  zkopíroval i s chybami tak jak byl zveřejněn na internetu i v tisku. Já osobně jsem si vyzkoušel to, že připojení jakéhokoliv spotřebiče musí být správně dimenzované.... celý příspěvek >
Husqvarna, 26.1.2007 Obsahuje fotku
Nechcete snad říct, že jste výrobní řadu Sachs Dolmar před r. 89 neznal, to by bylo věrohodnější. Protože nebyla cesta z NSR, kromě Tuzexu. J.S.
Ruční vřetenová sekačka, 11.1.2007
V sezóně potřebuji jednou týdně posekat cca 80m2 rovného trávníku. Vzhledem k malé ploše a bez dosahu elektrické energie jsem se rozhodl pro ruční vřetenovou sekačku. Po prolistování nabídkami jsem objevil výrobek Stiga se šířkou záběru 40 cm... celý příspěvek >
Seřízení motorové pily Homelite 3314, 4.1.2007
Mlžení, jak uvádíte je jev který se vyskytuje u každé pily a je to někdy využito jako poslední možnost jak se zachytí prach před vstupem do motoru v kolínku u některých typů pil. Karburátor můžete vyzkoušet, když nemáte odpovídající zkoušecí... celý příspěvek >
Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 19.12.2006
Který typ myslel opravář, nebo to uvedl obecně ? Ale jedno je jisté nesprávný způsob používání - neustálé přidávání plynu snižuje životnost spojky každé kosy, nebo křovïnořezu. Mám dost kamarádů, kteří používají Dolmar i jiné značky, ale o... celý příspěvek >
Výběr elektrické pily, 14.12.2006
Já jsem to uvedl pro zajímavost, že výrobce také toto zohledňuje a uvádí to přímo do návodu. Jak jsem se dotazoval, tak kdyby došlo tímto k poškození pily teoreticky , tak kdyby se to prokázalo, tak je to jako z přetěžováním, ale prokázat to je... celý příspěvek >
Výběr elektrické pily, 13.12.2006 Obsahuje fotku
Testuji nyní novinku od Dolmara el. pilu  2145  2000W, 45cm lišta, kovová skříň, přídavná ozubená lišta, rozběh bez rázů do sítě, protiskluzové rukojeti, motor Makita s ochranou proti přetížení, otočené řetězové kolo, boční napínač bez... celý příspěvek >
Proč mám červivé broskve?, 24.11.2006
Tato "choroba" je způsobena většinou blízkým a hojným výskytem třešní, jablek, švěstek a pod., které nikdo nestříká. Doporučuji Vám zakoupit OPTIKOMBI ŠVESTKA - TŘEŠEŇ (Kombinace přípravků proti škůdcům způsobujícím červivost plodů... celý příspěvek >
Pístní kroužek, 13.11.2006
Dolmar PS 33 má vrtání  37mm píšu to z paměti ještě ověřím.Sháněl jsem tyto kroužky do mopedů kamošům na tuning a ještě  z PS 400  40mm  J.S. 
Bruska na řetěz, 27.10.2006
Předchozí  přípěvek je k  p. 188.170 J.S.
Bruska na řetěz, 23.10.2006
Když si představíte, jak zub vypadá- dozadu se snižuje, proto je nutný menší průměr od 50% opotřebení , větší průměr pilníku i po 50% by způsobil, že  úhel by byl ne 60°, ale třeba 70°, navíc větší průměr je... celý příspěvek >
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 20.10.2006
Ptal jsem se v Příbrami, lze objednat na tel. 318635680 zaručeně kvalitní a zkouškami ověřený produkt. Na dotaz na chlór -pro ověření zda je moje inf. správná- jsem dostal odpověď, že jednou z předností M1 je ochrana proti korozi, ... celý příspěvek >
Další diskuze:  26272829  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika