|
Příspěvky uživatele - 220.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Technika orby, 5.10.2007 Díky, já jsem udělal klas. předradličku, ale ten rádius je malý, proto to hrne a nedokáže se to na tak malé ploše otočit. Mám co vylepšovat. |  | Technika orby, 5.10.2007 Pěkné, hodně záleží na půdě. Mohl byste nafotit jen pluh, já jsem předradličku taky udělal, ale zachytává se mi na ní zelené hnojivo. tak bych se potřeboval podívat, kde je chyba. Zatím jsem nad tím moc nebádal, nebyl čas. Díky |  |
|  | Výběr elektrické pily, 2.10.2007 U Dolmarky je rychlost řetězu 13,3m/s.U Narexky 12m/s. Asi bych zdůraznil to, že motor do strany je dost velký handicap a jeden známý má přijet asi příští týden s Narexkou - chce to porovnat. tak jestli nespěcháte, tak mohu potom uvést... celý příspěvek > |  | oskeruše, 21.9.2007 Dobrý den, kde jste prosím Oskeruši zakoupila. Děkuji martin.vondrous@seznam.cz |  | Ruční sekačka - zkušenosti?, 14.9.2007 :))), tak bez el. to nepojede. |  | Ruční sekačka - zkušenosti?, 14.9.2007 Na plochu 10x10m - 100m2 bych doporučil buď elektrickou sekačku, která umožňuje posekat takovou plochu a zároveň posbírat posečenou trávu do koše, nebo ji můžete nechat na trávníku, jako hnojivo, ale doporučoval bych sekání provést 2 x, aby se... celý příspěvek > |  | Výkony malých sekačkových a jiných 4 taktních motorů, 11.9.2007  Při hledání údajů servisních limitů opotřebení válce motoru jsem si vzpomněl na tabulku a vysvětlení, jak je to s výkony motoru na brzdě a v běžné praxi. Bylo to zde dříve dost diskutováno, tak pro doplnění. |  | Motorová pila Partner 422, 7.9.2007 Po zkušenostech s tímto typem pily, nebo v provedení stejném, ale jiných barvách asi 5 variant, bych Vám pilu nedoporučil. Již jsem uvedl, že jsem opravoval několikrát olejové čerpadlo - nádrž i olej byly čisté..., dále praskají pružiny,... celý příspěvek > |  | Křovinořez ztráta výkonu, 17.7.2007 Je fakt, že jsem do zbytku asi dva a půl měsíce starého půllitru benzínu přilil dva litry nového, takže to může být na hraně. Zkusím tam dnes nalít čerstvý. |  | jak se zbavit krtka, 3.7.2007 Sava je potřeba mu tam navalit. Zbavil jsem se ho až na třetí pokus čtvrt až půllitrem sava do jedné (poslední) díry, předtím jsem mu tam lil jen takové štamprle.. Savo jsem nalil do hloubky trychtýřem s nasazenou půlmetrovou hadicí a díru udusal... celý příspěvek > |  |
|  | Krtek - a je to, 2.7.2007 Po marných pokusech (voda, PB, číhání s krompáčem) jsem použil savo (čtvrt litru do díry a ucpat hlínou) a je už dva týdny klid (předtím 1-4 krtince denně). |  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 3.4.2007 p.P.S. souhlasím s Vámi, když nechcete, tak Vás nikdo nemůže nutit toto číst. Ale prosím Vás, alespoň si přečtěte třeba dotaz p.155.178 o čem je. Myslím si, že není snaha něco někam točit a kličkovat - on Dolmar sám... celý příspěvek > |  | el. řetězová pila Makita UC 4030A nebo Narex EPR 40EB, 3.4.2007 Pokud jste poblíž mohu Vám předvést ES2140 v řezu atd. pro představu, po tom co tato pila umí a jak je provedená bych si ji vybral. Je profi. J.S. |  | Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 3.4.2007 Asi jsem si nevšiml, ale co motorem poháníte. Nakloněný motor na malotraktoru po delší době stání zakouří - olej se dostane, jak nateče dopředu do spal. prostoru. Dále proveďte kontrolu odvzdušnění klikové skříně(pod ventilátorem dle... celý příspěvek > |  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 3.4.2007 Průměrně inteligentní člověk pochopí, že MG karter používaný zejména na nejtěžší podmínky nejen u pil není propagace, ale pouze fakt a provozní nutnost, pokud je zájem ze strany výrobce nabídnout vyšší kvalitu. Jestli máte SD 100 na odpis můžete z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|