|
Příspěvky uživatele - 220.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marunaka - hlava, 20.5.2008 Argumentace, že lepší stroj se nedá koupit za ty peníze je opravdu - pro mě - přímo nabízející se si myslet, že s danou firmou nemáte nic společného. Ale dejme tomu, to stejně majitelům nepomůže. Kdyby to mělo pozlacené rukojeti, tak je... celý příspěvek > |  | Solo 119l, 19.5.2008 Tady www.menindsup.com/docs/118%20119%20Spare%20Parts%20List.pdf máte seznam dílů. Přes startování to nemůžete dotahovat - poškodíte jeho mechanizmus. |  |
|  | Solo 119l, 19.5.2008 Spojka má opačný závit - zajistit píst(čep do otvoru svíčky, plast. klín do otvoru výfukového kanálu, plast. ohebný váleček:)) nad píst - vždy ověřit, že se do motoru nedostaly nečistoty a cizí tělěsa) , dotáhnout - provozem se nemůže povolit,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008 Nebojte. Jak napsal J.S., stěna válce byla pokryta olejem po posledním provozu stroje. Ještě mne napadla drobnost - není stěna válce z nicasilu, jak tomu u zahradní techiky bývá? Pokud ano, tak neměla ani šanci zoxidovat. |  | Přípravek na čištění sekačky, 15.5.2008 Pro 81.235: Já bych se tohoto přípravku vyvaroval. Vloni mi známý přivezl sekačku, že zlobí pojezd a celkově, že jde ztuha. Když se mi podařilo odšroubovat, ukroutit a odvrtat zarezlé šrouby na krytu řemene, zjistil jsem, že činné plochy řemenic jsou... celý příspěvek > |  | Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 15.5.2008 2 Jirka Suchý: Je možné, ale nepravděpodobné, že by byly snížené otáčky. Spíše často bývá rozdíl v rychlosti pojezdu v závislosti na výkonu motoru a šířce nože. Často se do sekaček dává stejný motor pro šíři sečení 48 cm i 52 cm. Jsou to sice jen 4... celý příspěvek > |  | Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 14.5.2008 Nemají. Ony ty provozní otáčky už takhle nejsou moc vysoké, navíc sekat s nižším krouticím momentem (při nižších otáčkách) je pro záběh horší, než zabíhat motor ve vysokých otáčkách (které sekačka nemá).
Druhá věc je ovšem svévolná změna otáček po... celý příspěvek > |  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 14.5.2008  Vy přesně neuvádíte druh Roundupu, ale takové velké balení bude asi klasický - ne tzv. eko přípravek. Pamatuji si, že u těchto i obecně chem. přípravků zejména ve velkém množství je dost přísný režim jak na skladování, tak nakládání s... celý příspěvek > |  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 14.5.2008 Jestli to myslíte vážně, a není to ovlivněno silným slunečním svitem v kombinaci s alkoholem, tak bych to nedělal. Kdyby to byla úvaha o aku nádrži, které tu již takové byly, tak se dá polemizovat o nějaké šanci na úspěch. Ale na užitkovou vodu -... celý příspěvek > |  | Pivní set, 13.5.2008 Dnes se hojně v různých marketech objevuje tzv. pivní set, což jsou samostatně stojící dvě lavice a stůl. Jejich cena se pohybuje v rozmezí 1300-1600 Kč. Máte někdo zkušenost s jejich kvalitou při užití na zahradě? |  |
|  | Hlinikove zebriky, 7.5.2008 To jsme se nepochopili, jistí vás prodejce, abyste z osmi metrů nespadl na kebuli přímo před jeho obchodem :-). |  | Hlinikove zebriky, 6.5.2008 V délce 10 m se dělají už jen profi žebříky, které se opravdu nehnou, i když vážíte metrák, také začínají někde na sedmi tisících Kč. Já mám hobby žebřík 3x 11 příček (7,25 m), který je skvělý do korun stromů, na střechu, i používaný jako výsuvné... celý příspěvek > |  | Jaký zahradní traktor?, 6.5.2008 https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/zahradni-traktor-co-vybrat-56648/?retezec=traktor |  | Sinerinky křovinořez Partner - klikovka, 6.5.2008 Ložiska jsou na klikovce těšně nasunuta, ale ne za tepla. Není třeba tedy nahřívat. Povolení spojky řeším čepem místo svíčky a pomalu - ne nárazem, povolím. Je tam opačný závit - na spojce - na toto pozor, jinak plastová zarážka, nebo... celý příspěvek > |  | Mazání řetězu olejem PP 90, 6.5.2008 PP90 můžete použít - je to letní převodový olej - dle dřívějšího označení. Problémy by mohl způsobit v chladném počasí, to bych řešil ředěním - např. petrolej, nebo jiný, ale řídký olej. Při teplotách nad 10°C to není problém. Velmi hustý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|