|
Příspěvky uživatele - 116.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
cardiocrinum giganteum, 16.3.2009 Dobrý den,
zdravím! Dostala jsem cibuli této rostliny z Německa. Posílají ji i na dobírku. Zasadila jsem ji do velkého květináče podle pana Stanislawa, a už krásně roste. Prý se dobře množí dceřinnými cibulemi. Helena |  | anglické růže - licence v ČR, 9.3.2009 dobrý den,
myslím, že licenci má i pan Šíp ze Skaličan. Hezký den, Helena |  |
|  | cardiocrinum giganteum, 26.2.2009 Ještě jednou moc děkuji, pane Stanislawe. Helena |  | cardiocrinum giganteum, 26.2.2009 Dobrý den,
ještě jednou prosím např. pana Stanislawa, zda by mi napsal, jestli mu tato lilie pěstovaná v nádobě kvetla, a jak odděloval dceřínné cibulky, které, jak jsem se dočetla, se hojně vytvářejí? Má se lilie na podzim vyjmout a na jaře znovu... celý příspěvek > |  | cardiocrinum giganteum, 25.2.2009 Pane Stanislawe, hezké ráno a díky! Helena |  | cardiocrinum giganteum, 25.2.2009 Dobrý den, děkuji za tip a zároveň se omlouvám - nestihla jsem se podepsat, Helena
Nemáte někdo zkušenosti s pěstováním této rostliny ve velké nádobě? |  | cardiocrinum giganteum, 24.2.2009 Dobrý den,
zdravím! Dostala jsem cibuli této rostliny, prosím, jaké máte zkušenosti s jejím pěstováním v našich podmínkách, event. dala by se pěstovat ve velké nádobě? Mám obavy, aby ji nezničili hryzci. Také bych ráda věděla, kdy se vysazuje - je... celý příspěvek > |  | zásilková zahradnictví, 13.2.2009 Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s firmou Jukka? Díky za odpověď, Helena |  | Trávník až ke kmínku, 12.2.2009 Četla jsem, že se pod broskve (a jiné ovocné stromy) doporučuje zaset měsíček nebo afrikány, ba i mátu, že to stromkům svědčí. Máte s tím někdo zkušensoti? Helena |  | zasílání sazenic ovocných stromků na dobírku, 2.2.2009 Rosto, moc děkuji, Helena |  |
|  | pěstování mišpule, 30.1.2009 Dobrý den, máte někdo doma mišpuli? A jak s ní jste spokojeni? Díky za reakce, Helena |  | zasílání sazenic ovocných stromků na dobírku, 30.1.2009 Dobrý den,
jaké máte zkušenosti se zásilkovými společnostmi? Zaujala mne nabídka fy Jukka, nevím však, má-li kvalitní sazenice a dobré zabezpečení během přepravy. Děkuji za vaše názory, Helena |  | Salát co vyběhl, 19.12.2008 Dobrý den, já od jisté doby) kdy u nás na trhu začali prodávat nekvalitní sadbu) pěstuji s úspěchem salát pouze z výsevu. Existují odrůdy salátu pro polní pěstování, a to ve všech formách. Letos jsem měla nejméně 8 odrůd, včetně ledových,... celý příspěvek > |  | Broskvoň údržba teraz na podzim po zasadení a následná chem. ochrana, 24.10.2008 Dobrý den,
teď nedávno (cca před týdnem), v pravidelné ranní středeční rozhlasové relaci p. Pelešky bylo řečeno, že se změnil názor na nevhodnost podzimní výsadby broskvoní a meruněk; mají se sázet po 20. říjnu (kvůli vyzrálosti pletiv).... celý příspěvek > |  | Tomel japonský (Dyospiros kaki), 14.10.2008 Dobrý den,
to je krása! Toje Vaše úroda??? Ráda bych věděla, po kolika letech od výsadby začne tomel plodit? Kde jste sehnal sazenice? Díky moc za odpověď, Helena |  |
 |
|
|
|