|
Příspěvky uživatele - 7.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nevím, kdo to je, 23.6.2010 podobné hrudky v trávníku mám taky -mám je od kosáků jak vytahují žížaly:-) |  | Jak stary benzin?, 1.2.2010 Palivo je dnes nejčastější příčinou zadření motoru. Velmi záleží na kvalitě oleje a druhu benzinu. Při kvalitnim oleji to bylo 2 měsíce ve specialu a 3 týdny v naturalu. Dnes se do beninu přidává líh, tak je to o něco méně. Z vlastní zkušenosti... celý příspěvek > |  |
|  | Hrušeň na křížaly, 29.8.2009 To podstatné ale tady nezsaznělo, nejdůležitější pro vhodnost odrůdy na sušení je tloušťka slupky. Ze zimní odrůdy s tlustou šlupkou nikdy dobrou křížalu neuděláte. \Podle mne jsou na křížaly nejvodnější letní odrůdy máslovek a velmi dobrá, ne-li... celý příspěvek > |  | Jakou odrudu na hruskovici?, 29.8.2009 nevím, jestli o tom máte ponětí, ale každou destilací SE ZTRACÍ AROMA. V pěstitelských pálenicích se pálí dvakrát proto, aby se dosáhlo větší lihovitosti.Protože po první destilaci nateče tak v průměru20% kořalka.Kdyby se pálilo, třikrát, tak už teče... celý příspěvek > |  | Kyselina sirova, 4.8.2009 Modrá skalice je dost jedovatá, lepší je použít zařízení k rozpouštění mědi. Je sice dražší, ale odpadne vám obsluha a je zcela neškodné, protože produkuje do vody do vody čistou měď.
Větší pitomost jsem už dlouho nečetl!
Rozpustná forma mědi... celý příspěvek > |  | Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 3.8.2009 Mam tedy pockat az ji bude aspon rok pro prvni rez? Nebo az bude mit kminek jako propiska? |  | Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 23.6.2009 Dekuji za odpoved, koukal jsem se na to a myslim za AGS pozaduji se srovnanim za jine vyrobky nesmyslne ceny. CROSSJET AC92-20, tedy ne 4x4 se stejnym motorem a prevodovkou jako Starjet, jediny rozdil, vseobecne videno bude bude v sipovych kolech... celý příspěvek > |  | Přírodní jezírka, 24.5.2009 Také marně hledám informace již několik let. Ptala jsem se ve velkém zahradnictví, ale nedokázali mi poradit. Mám prý si koupit umělé jezírko. Mnoho štěstí. Pelcová Ludmila |  | Kategorie motorovych pil dle vykonu, 17.3.2009 Bylo to mysleno takto: pokud potrebuji pilu s 2kW za 15000,- a puvodne jsem si myslel, ze ji porizim za 10000,-,tak to resit nebudu a pridam.
Stejne tak opacne, pokud staci 2kW za 10000,- tak nedam 15000,- za 3,4kW jenom proto, ze tech 5000,-... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 17.3.2009 Mám kousek od plotu 6O včelstev patřících sousedovi.Soused mi přijde jako sobec, který nehledí z vlastní pohodlnosti a prospěchářství na nic.Jak to u nás vypadá si určitě dovedete představit.Nezastaví ho ani to, že je manžel alergik.Každoročně jsme... celý příspěvek > |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 8.1.2009 Ještě k vypínání přední nápravy-každá TZ4K14 vypínání na předku neměla tu co máme mi zrovna né a je to opravdu škoda, protože takový stacionární pohon se změnou rychlostí na hřídeli a hlavně směru otáčení je perfektní.Dalším problémem je žhavení na... celý příspěvek > |  | Nepřátelé zpěvného ptactva v zahradách, 2.1.2009 ad host 175.24 - mohl byste prosím blíže vysvětlit termín "zabezpečená budka"? - mám taky nějaký dluh vůči zpěvnému ptactvu, ale současně řadu let (neúspěšně) bojuji s kunami, které mám pod střechou a ve stodole, nerad bych na jaře dělal... celý příspěvek > |  | Hortenzie, 18.3.2007 Má modrá Hortenzie stávkuje již několik let, nekvete a nekvete. V zimě mírně omrzá a každý rok obroste poměrně hojně listem, ani přesazení na jiné místo jí neoslovilo, Může mi někdo poradit? Díky Z. |  | Prosím o radu, 18.3.2007 Kmeny starých stromů nechte obrůst popínavými růžemi, až do korun, zahrada získá nostalgický nádech. Starým vyrezlým tújím jsem vyholila kneny a nechala je obrůst břečťanem, jejich koruny se dají krásně vytvarovat. Z. |  | Jak přesadit pivoňky?, 18.3.2007 Mám zahradu v na severu Čech. Mé pivoňky kvetou každý rok a s přesazováním si nedělám velkou hlavu. V létě 2006, a že to bylo horké léto, jsem dostala darem bílou pivoňku, kterou jsem ještě rozkvetlou zasadila a letos již vyráží. Nejsou tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|